85ena JEAN BOUIN

Matinal clàsica de l'atletisme català la viscuda el diumenge 30 de novembre, per començar moltes cares noves entre els que participaven, fet que ens omple d'orgull, així doncs ens vam congregar més d'una vintena d'alumnes de l'escola que van participar en aquesta mítica prova del calendari atlètic. Com tot gran esdeveniment esportiu es va congregar una important multitud de gent, fent que com ja va sent habitual va fer difícil la tasca dels responsables dels participants per recollir els dorsals i els xips, degut a una organització que enlloc de facilitar la tasca semble que any rere any busquen complicar-ho més, sense arribar a la caòtica situació viscuda l'any passat.
Així doncs, després d'una mica d'estres, van entrar en escena els veritables protagonistes, els atletes, en general una molt bona actuació de tots, sobre tot per lo dura que es aquesta prova, degut a unes pronunciables rampes que fatigaven força les cames només començar.

Per últim una menció especial per als Juniors, que van fer una gran actuació guanyant la carrera en Yahya, quedant sisé en Germán, 12é en Jonathan i 13é en Sergi.

Aquí teniu les classificacions, i en breu un vídeo resum de la jornada




La pròxima cita el cros comarcal que es celebrarà el 14 de desembre a Badalona.

Comentaris