JORNADA PROMOCIÓ - Pistes de Badalona 10 de Gener

Bon any a tothom!

Encetem l'any 2009 amb una nova jornada de promoció organitzada conjuntament per la FCA i el CEEB Nord. S'hi organitzarà el pròxim dissabte 10 de Gener de 2009 a les Pistes "Paco Aguilar" de Badalona. Qui vulgui participar haurà de comunicar-ho al seu entrenador quan comencin novament les classes, el Dijous 8 de Gener per el grup dels grans y el Divendres per el grup dels petits.

L'HORARI


Esperem que aquest any sigui molt positiu per l'atletisme colomenc i els millors desitjos per a que la ciutat de Santa Coloma assoleixi una instal·lació d'atletisme adequada a la qualitat de vida que s'espera de la nostre ciutat. En aquest sentit la UCA continua lluitant per tal que els responsables polítics de la ciutat compleixin les seves promeses.



Una d'aquestes activitats es la recollida de signatures per tal de portar-les al Sindic de Greuges i demostrar la necessitat real d'aquesta demanda que el club encapçala. Aquests formularis els podeu demanar al club i en breu esperem penjar el model per a que tothom qui vulgui descarregar-s'ho i difondre'l.



Ens Veiem aviat!

Comentaris