Primer cros de la temporada; Santa Coloma de Farners

El passat 6 de novembre es va iniciar la competició 2011-2012 per als nois i les noies de l'ECA.
Santa Coloma de Farners fou el cros escollit, un circuit prou exigent, que amb les condicions climatològiques van derivar en un cros dels clàssics; fang, pluja i circuit amb baixades arriscades.

La participació fou un èxit; 24 atletes de categories compreses entre  benjamins i juvenils. A més a més de la participació de la resta d'atletes de la secció de competició de la Unió Colomenca d'Atletisme.

Hem de destacar l'actuació d'atletes com en David Castro (BM) que tot i patir a la sortida pel seu temor al só de la pistola del jutge; va sortir l'últim, va fer una remuntada espectacular arribant a ocupar el tercer lloc del podi. La Maria Garcia Romera (AF) que es va disputar la tercera plaça fins al últim moment,  i va acabar quarta per molt poc. L'Elena Julve (IF), que tot i patir una caiguda i estrenar-se en al categoria Infantil, va completar la cursa en una magnífica 13ena posició. I els cadets Marc Rodríguez; que s'estrenava en la categoria, i Quim García que van acabar 10é i 12é respectivament.

La resta de participants van suportar la pluja amb resultats diversos, però amb un esperit competitiu i atlètic que ens fa il·lusionar als responsables del club, ja que hi ha fusta d'atleta!! Felicitats a tots!