Final de temporada competitiva 2014

Com cada juny es succeeixen les competicions classificatòries per a la Final de Catalunya de cada categoria. Per nosaltres on busquem un punt d'equilibri entre el valor que té formar-se i competir, sempre es reconfortant veure alumnes participar en aquestes jornades. Vagi per davant la nostra felicitació i reconeixement a tots i totes les que jugueu, apreneu, entreneu i us divertiu practicant l'atletisme, ja que per nosaltres des del primer a l'últim sou el nostre valor més important.
A continuació farem un breu resum de les diferents participacions dels membres de l'ECA a les Jornades Prèvies del Campionat de Catalunya

Benjamins (2005-2006)

Tres noies representaven els més joves de l'ECA. La Diana Fernández Medina i la Èlia Gonzalo Pons ho feien a la prova de salt d'alçada. Totes dues no van aconseguir la classificació però van començar a tenir una experiència del que és una jornada com aquesta. El més important es que continuïn el seu procés d'aprenentatge dintre de l'atletisme i sobretot que s'ho passin bé. La Laia Rodríguez Vendrell, que ja estava més avesada a aquest tipus de competició va fer doblet i va aconseguir classificar-se tant en els 60 metros llisos (9.85s) com en el salt de llargada (3.29m).

Infantils (2001-2002)

A Gavà hi van anar Mohamed Ali El Adnani que en una cursa controlant la situació, aprenent a córrer una llarga distancia com els 3000 metres llisos, va aconseguir la classificació amb un temps de 11:04.61. La Carla Álvarez Manrubia participava en la prova de perxa on no va poder classificar-se per a la final, finalitzant la prova amb 1.70 metres, per aconseguir-ho hauria d'haver estat per sobre de la seva marca personal (2.15). En la mateixa prova la María García Romera es va classificar amb una marca de 2.25 metres. Així mateix va aconseguir el passe a la final a la prova dels 1000 metres obstacles amb un temps de 3:32.39 que suposava també marca personal.

Cadets (1999-2000)

Va ser la jornada amb més representació (6), també responent a la filosofia de la nostra escola on a mesura que van aprofundint en l'aprenentatge tècnic de cada disciplina es va produint millores en les diferents proves que els facilita l'accés als Campionats de Catalunya.
En Pablo Tomás Campos arribava als 600 metres amb una marca de 1:32.31 i va aconseguir acabar la prova amb 1:32.12 nova marca personal, no va aconseguir el passe peró va competir al seu máxim nivell i per tant es per estar content. En Julen Marín Perez es va classificar a la final dels 1500 metres obstacles amb un temps de 4:52.43 amb un ensurt a l'últim pas per la ría però que no va evitar que aconseguís el seu objectiu. Tot i caure de cap a l'aigua va rebaixar la seva millor marca en més de 2 segons! En Mohammed Zouhair va demostrar que de mica en mica s'està fent amb la difícil distància dels 3000 metres, va finalitzar en cinquena posició amb una marca de 9:46.70 nova marca personal. En Dani Torija Vazquez va aconseguir el passe a la final sense aparents dificultats (tot i començar amb un nul i els possibles nervis que podrien originar), va finalitzar amb un sisé llançament de 44.39 metres que li va suposar passar a la final com a primer classificat. Una altra llançadora, Núria Justícia Domínguez va aconseguir classificar-se per a la final de martell amb un millor llançament de 28.86 metres i nova marca personal! Per diferents motius no van poder participar l'Ivan Valdanzo Ruano (1500 obstacles) i la Sara Caro Faure (martell i disc) però segur que en tindran moltes altres oportunitats en un futur pròxim.

Resumint; expedició de 7 integrants cap a la Final de Catalunya, 3 noies i 4 nois que representaran a la Unió Colomenca d'Atletisme els propers 14 (Tarragona, benjamins i infantils) i 15 (Vic, cadets) de juny. Molta sort i a gaudir del moment!