Desembre 2023 - #NewsletterECA

 

Benvolgudes famílies, arribem a l'ultim mes del 2023 i us portem l'ultima #NewsletterECA de l'any. Com sempre, a través d'aquesta, informarem de tota la informació indispensable que les famílies heu de conèixer de cara a les setmanes seguents (competicions, events de l'escola, informació rellevant...).

D'aquesta manera, de cara al mes de Desembre de 2023, us portem la seguent informació destacada que necessiteu conèixer:

  • Calendari de competicions:
    • Controls interns UCA.
    • Cross de Castellar.
    • Inici de la Pista Coberta.
    • Nou mètode de pagament temporada 2024.
  • Comanda de roba oficial del club.
  • Calendari de final trimestre i vacances de nadal.
  • Loteria del club i cistella de nadal.

Calendari de competicions

Deixem enrere el mes de novembre després d'haver participat en diverses competicions importants que teniem marcades al calendari, com les últimes dues jornades del campionat de catalunya de tardor a vilanova i a gavà o el control de proves combinades de pista coberta, un dels objectius de treball d'aquest primer trimestre per les categories sub14, sub16 i sub18. Totes elles, amb nivells de participació que ens deixen molt satisfets i que començen a deixar veure la feina feta en el dia a dia. Moltes gràcies per acompanyar-nos!!

Pero això no s'atura i, com a recta final d'aquest primer trimestre, tenim per davant unes setmanes plenes d'activitat on, a més, per part del club, s'ha decidit fer un esforç per acabar d'incentivar la participació dels nostres nois i noies en competicions federades.

Controls interns UCA

Com us deia, els propers 2 i 16 de Desembre, el club, en un acord de colaboració amb l'Hospitalet atletisme, ha pres la iniciativa d'organitzar dues jornades de competicions "internes" en les cuals, de forma oficial, només podrán participar atletes de la UCA, de l'Hospitalet i d'alguns altres clubs puntuals sota solicitud. D'aquesta manera, aconseguim realitzar competicions oficials (amb jutges, cronometratge elèctric i màrques vàlides), però amb una organització i logística més còmodes per als atletes, monitors i families.

Aquests controls, com hem esmentat, seràn interns, no hi haurà cap cost de participació i tenim la llibertat per esollir les proves que volem o no fer. En el cas d'aquestes dues jornades, els motius principals son completar els estats de marques dels diferents equips en les diferents categoríes, amb l'objectiu d'assolir la classificació dels màxims equips possible pels respectius campionats de catalunya de promoció.

D'aquesta manera, us hi esperem a tots i a totes els propers 2 i 16 de Desembre a les pistes!! Com sempre, podreu inscriure-us a través dels grups de whatsapp posant-vos en contacte amb els entrenadors i entrenadores. Així mateix, al ser responsables de la organització, tambe ens sería de gran ajuda que les famílies s'oferissin a ajudar en la mateixa com a auxiliars o en el muntatje/desmuntatje de la pista, igual que les inscripcions, si podeu venir a ajudar, podeu posar-vos en contacte amb els monitors i monitores per fer-ho saber.

A continuació us deixem el reglament amb les proves previstes per a aquestes dues jornades:

Reglament Controls Interns Desembre 2023
Cross de Castellar

Aquest mateix cap de setmana participarem també en el 45è Cros Vila de Castellar, un dels crossos dins del circuit català de cross. L'objectiu es participar en una competició de cross mes a part del cross amorós així com donar la possibilitat als nois i noies que els hi agradi la disciplina d'obtenir la classificació per participar al campionat de catalunya de cross que es disputarà durant el segón trimestre.

Us diexem també a continuació el reglament d'aquesta competició:
Reglament 45è Cros Vila de Castellar

Inici de la Pista Coberta

Com es habitual cada mes de Desembre, durant les properes setmanes s'inicia també la temporada de competicions en pista coberta 2023-24.

En el nostre cas, serà el moment per a que les categoríes sub16 i sub18 comencin a competir amb l'objectiu d'assolir les marques mínimes per aconseguir la classificació per als objectius principals de la temporada que vindràn durant el segón trimestre (Campionats de catalunya de clubs, Jornades prèvies i finals dels campionats individuals...).

De la mateixa manera, tot i que durant el mes de desembre ens centrarem en els controls interns de promoció, els nois i noies de categoríes sub12 i sub14 també tindràn la possibilitat de competir en pista coberta durant el segon trimestre!


Com sempre, podeu consultar el calendari general actualitzat amb les competicions objectiu de l'escola al document del drive que teniu compartit:
 
Calendari ECAtletisme 2023-24

Nou mètode de pagament temporada 2024

Finalment, informem del nou mètode de pagament instaurat per la federació catalana d'atletisme de cara a l'any 2024. Fins al moment, les competicions es pagaven "in situ" a les competicions en el moment de recollir el dorsal. Tot i això, a partir de l'any entrant, la federació domicialitzarà el pagament al club i li cobrarà l'import corresponent a les inscripcions realitzades durant la semana prèvia a la competició. D'aquesta manera, a partir d'aquest moment, el pagament a les competicions s'haurà de fer en efectiu a l'oficina del club, als monitors durant la sessió o mitjançant una transferència bancària al compte del club amb el dijous previ a la mateixa com a data límit.
 

Comanda de roba del Club

Com ja vam avisar a l'anterior newsletter, durant el mes de novembre, de la mateixa manera que es va realitzar l'any anterior, desde el club s'està realitzant una nova comanda de roba del club: Equipacions de competició, chandalls i samarretes d'escalfament, motxilles, anoraks...

Recordem que, pels nens i nenes de l'escola, tot i que està permés competir amb la samarreta d'escalfament proporcionada, es recomana adquirir com a mínim, si no la teniu ja, la samarreta oficial de competició del club per pendre part en les diferents competicions federades en les que participem al llarg de la temporada, unificant així i potenciant la imatge del club en totes les categoríes per igual desde minis fins a absoluts i màsters.

D'aquesta manera, podeu realitzar la comanda de roba presencialment a l'oficina del club en l'horari d'atenció habitual, o telemàticament a través del formulari que adjuntem a continuació:

Formulari de comanda de roba 2023-24

Per a més informació, podeu consultar l'ultima entrada al blog de l'escola on presentem el nou catàleg amb els nous preus i altres informacions rellavants al respecte:

Blog ECAtletisme

Calendari final 1er Trimestre i vacances de nadal

Respecte al final de l'activitat de l'escola per a aquest primer trimestre, informem que acabem en les seguents dates:

Torn de Dilluns-Dimecres: 20/12/2023
Torn de Dimarts-Dijous: 21/12/2023


Per les categoríes Sub16 i Sub18, en funció del calendari de competicions, es possible que es mantinguin els entrenaments del divendres 22/12.

D'aquesta manera, els dies 20 i 21 de Desembre, realitzarem les sessions d'acomiadament del trimestre on els monitors i monitores prepararàn un entrenament especial que acabarà en un berenar de grup a les mateixes pistes. A mesura que s'apropin aquestes dates, través dels grups de whatsapp es donarà mes informació al respecte.

L'activitat de l'escola es rependrà els dies 8 i 9 de Gener un cop superades les Vacances de Nadal!

Lotería del Club i sorteig Cistella de Nadal

Per últim, recordar que, com cada any, el club disposa de talonaris de lotería per vendre. Els podeu adquirir a l'oficina del club en horari de secretaría. Cada talonari consta de 20 paperetes i per cadascún que es vengui, s'aconseguirà un número per participar en el sorteig de 60 euros en material esportiu. Quans més talonaris venuts, mes possibilitats de que toqui!

De la meteixa manera, el club també sortejarà una cistella de nadal. Per participar es poden adquirir números a l'oficina del club per 2 euros. El dia 19/12, a partir dels resultats del sorteig de la 11, el número que coincideixi amb les dues últimes xifres serà el que obtingui la cistella.

Per qualsevol dubte o questió relacionada amb l'inici dels entrenaments, podeu consultar-nos via mail a través de l'adreça ecatletisme@gmail.com o de forma presencial o per telèfon a la oficina del club en els horaris habituals!


Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris