GENER-FEBRER 2024 - #NewsletterECA

 

Benvolgudes famílies, tot i que amb una mica de retràs, us portem la primera #NewsletterECA de l'any. En aquesta ocasió, us fem un petit resum de com ha sigut el retorn a l'activitat durant el més de gener i us anticipem tota l'acció que tenim per davant durant el proper mes de febrer, així com informació important que heu de conèixer!

Així mateix, us parlem de:

  • Inici del 2on trimestre.
  • Informació important de cara al mes de Febrer:
    • Calendari de competicions:
      • Controls en Pista Coberta.
      • Campionat de Catalunya de Relleus de Promoció.
      • Campionats de Catalunya de Clubs.
      • Altres Competicions.
    • Comanda de roba oficial del club.

Inici del 2on trimestre

Un cop finalitzat el 1er trimestre i tancat el 2023, l'equip de monitors i monitores de l'ECA vam tenir temps per juntar-nos i fer una valoració d'aquesta primera part de la temporada amb l'objectiu de treure conclusions sobre allò que ha funcionat com volíem, així com de les coses que havíem d'ajustar de cara als seguents trimestres del curs.

En general, tot i que volem fer alguns ajustos metodologics que ja hem començat a posar a la pràctica en algunes categoríes, valorem el primer trimestre de forma positiva pel que respecta als petits canvis introduïts a l'inici d'aquesta temporada en la programació i organització de continguts en les sessions dins de les diferents categoríes, així com en la promoció de les competicions. Tot i això, ha estat el trimestre mes "tranquilet" pel que respecta a aquest ultim punt, de manera que encara ens queda molta feina per fer! 

Començem per tant el 2024, amb molta ilusió per seguir treballant en aquest línia i començar a plasmar tota la feina en les diferents competicions objectiu de la temporada mentres seguim disfrutant i descobrint el nostre esport.

Equip SUB20 Masculí participant al campionat de catalunya de clubs S20 en pista coberta el passat 20/1. Els nois van assolir una molt meritòria 7a posició final.

Calendari de Competicions del mes de Febrer

El mes de febrer suposa el punt d'inflexió entre les dos parts de la temporada d'hivern posant punt i final a la temporada de "controls" i començant amb el període de campionats, tant de relleus com de clubs i individuals. D'aquesta manera es el moment per aprofitar els ultims controls per aconseguir les marques requerides per obtenir la classificació pels respectius campionats.

En aquest sentit, un cop superat l'ultim "control intern" UCA-Hospitalet el passat 27/1, resten dues jornades del trofeu de promoció a sabadell com a ultimes oportunitats per aconseguir o millorar marques en les diferents proves.

Paralelament, s'inicia la temporada de campionats començant aquest 3/2 amb la jornada classificatòria pel campionat de catalunya de relleus de promoció, per la qual, serà la primera temporada que presentem 8 equips de 8 possibles entre les categories S12-14-16-18 tant masculina com femenina.

Despres dels relleus, serà torn pels diferents campionats de catalunya de clubs de promoció en les respectives categories, on presentarem els nostres millors estats de marques amb els registres aconseguits durant els ultims controls. Esperem classificar el màxim nombre d'equips possibles per les finals A o B.

Per ultim, arribarán les jornades prèvies dels campionats de catalunya individuals en pista coberta, en les que podràn participar tots aquells atletes que es classifiquin, en funció de les marques assolides durant la temporada.

Com sempre, podeu consultar el calendari de competicions de l'escola al seguent document:

Calendari ECA 2023-24

Comanda de roba del club

Tot i que s'està contactant individualment i moltes families ja esteu passant a recollir les vostres comandes, informem de que ja estan disponibles els diferents packs de roba que es van demanar abans de les vacances de nadal. D'aquesta manera, tots aquells que vau omplir el questionari o vau fer les comandes a l'oficina, ja les podeu passar a recollir en l'horari habitual.

Per qualsevol dubte o questió relacionada amb l'inici dels entrenaments, podeu consultar-nos via mail a través de l'adreça ecatletisme@gmail.com o de forma presencial o per telèfon a la oficina del club en els horaris habituals!


Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris