MARÇ 2024 - #NewsletterECA

 

Benvolgudes famílies, us portem la segona #NewsletterECA de l'any, on us anticipem tota l'acció que tenim per davant durant el proper mes de març, així com informació important que heu de conèixer!

Així mateix, a continuació, parlem sobre els seguents aspectes:

  • Nota de l'equip de coordinació i monitors, a les famílies de l'ECA.
  • Calendari de competicions:
    • Resum del mes de Febrer
    • Campionats de Catalunya de Clubs.
    • Campionats de Catalunya Individuals
  • Comanda de roba oficial del club.
  • Calendari del final del 2on trimestre.

Carta de l'equip de coordinació i monitors, a les famílies de l'ECA.

Benvolgudes famílies, abans de començar amb l'habitual presentació de les dates més destacades previstes pel mes de març, després de les preocupacions que van ser exposades per algunes famílies a la passada assemblea extraordinària de socis, respecte a aspectes tècnics relacionats amb el funcionament de l'escola i el desenvolupament i contingut de les sessions, principalment en categoria S12 i S14. Des de la coordinació de l'escola, conjuntament amb l'equip de monitors i monitores, i amb el suport de la junta directiva de la Unió Colomenca d'Atletisme, ens agradaria transmetre un missatge tranquil·litzador i exposar de nou i de forma breu, els nostres criteris bàsics a partir dels quals, d'acord amb la nostra formació i experiència dins de les ciències de l'activitat física i de l'esport en general, i de l'atletisme en particular, fem la nostra feina amb una gran vocació per aquest esport.

Volem parlar de tres fonaments bàsics:

  1. Desenvolupament físic a llarg termini.
  2. Especificitat vs. Especialització.
  3. La competició com a MITJÀ, no com a FINALITAT.
A continuació, us deixem la carta completa, la qual creiem que és important que dediqueu uns pocs minuts a llegir-la:
 
Carta de l'equip de coordinació i monitors, a les famílies de l'ECA.

Calendari de competicions

Pel que respecta al calendari de competicions, tanquem un mes més realment plé d'activitat i de competicions, que començen a donar pas a la traca final de la temporada de pista coberta.

Resum del mes de Febrer

El mes de febrer va començar amb la jornada classificatòria per al campionat de Catalunya de relleus de promoció, en les quals, vam presentar equip en totes les categories destacant la classificació de l'equip S16 Masculí per la jornada final.

Equips participants a la jornada classificatòria pel campionat de catalunya de relleus de promoció. (Sub12 Masc i Fem, Sub14 Masc i Fem, Sub16 Masc i Fem i Sub18 Masc i Fem)

Les següents cites importants del mes de febrer van arribar el cap de setmana del 17 i 18/2 amb el campionat de Catalunya de clubs S12 i el campionat de Catalunya S16 individual.

Pel que respecta al primer, estem molt satisfets d'haver complert un dels principals objectius de la categoria, al classificar els dos equips per la final A. Recordem que el campionat català de clubs es disputa en dues "divisions", que es separen en funció de les marques acreditades per tots els clubs que es presenten. Els 12 millors clubs accedeixen a participar en la final A, els 12 següents participen en una final B i la resta no assoleixen la classificació per participar. D'aquesta manera, un cop assolida la participació en la final A, només quedava gaudir de la jornada, fer equip i posar en pràctica tots els entrenaments realitzats fins al moment. Sense dubte va ser un matí per recordar que esperem poder repetir tant a l'Aire Lliure, com les temporades vinents.

Equips S12 Masc i Fem participants a la final A del campionat de catalunyde clubs S12 en Pista Coberta.


Per últim, el campionat de Catalunya S16 també ens va deixar molt bones sensacions, amb un total de 17 participacions en un ventall molt ampli de proves, de les quals, destaquem les medalles de bronze aconseguides per Carlos Rodríguez al triple salt amb una marca de 12,72, Jan Cabeza a l'alçada amb una marca d'1,71, i per l'equip de relleus masculí amb una marca de 2:42,04.



Medalles de bronze assolides per la Unió Colomenca d'Atletisme al campionat de catalunya S16 en Pista Coberta.


Competicions del mes de Març

El ritme no para i el mes de març es preveu igual o encara més emocionant. Destaquem els campionats de Catalunya de clubs per les categories S14 i S16, així com les jornades prèvies i finals dels campionats de Catalunya individuals en pista coberta per les categories S12 i S14.

Pel que respecta als primers, aquesta setmana hem conegut els clubs classificats en les diferents finals A i B. Així mateix, mentre que els equips masculins S14 i S16 participaran a la final A en les seves respectives categories, els equips femenins ho faran en la final B.

Ens agradaria destacar que, per primer cop a la història de l'escola, sumant la participació dels dos equips S12 en les seves finals A, s'aconsegueix classificar a TOTS els equips possibles en els diferents campionats de Catalunya de clubs de les respectives categories des de S12 fins a S16!!

Finalment, la temporada de pista coberta acabarà amb les jornades prèvies i finals dels campionats de Catalunya S12 i S14. Recordem que aquests campionats es divideixen en una jornada prèvia, en la qual es classifiquen els atletes amb les 30 millors marques assolides durant la temporada (excepte en el salt d'alçada i perxa que seran 20), i una jornada final en la qual els 12 millors atletes classificats en la jornada prèvia, competeixen pel títol de campions o campiones de Catalunya en les diferents proves.

Com sempre, recordem que podeu consultar el calendari de competicions de l'escola en el seguent enllaç:

Calendari de Competicions de l'ECA

Comanda de roba oficial del club.

Tot i que ja ho vam comentar, es segueix contactant individualment i moltes families ja esteu passant a recollir les vostres comandes, informem de que estan disponibles els diferents packs de roba que es van demanar abans de les vacances de nadal. D'aquesta manera, tots aquells que vau omplir el questionari o vau fer les comandes a l'oficina, ja les podeu passar a recollir en l'horari habitual.

De la mateixa manera, informem també que disposem de roba de competició del club en Stock per a tots aquells i aquelles que encara no la tingueu. Tot i que competir amb la samarreta d'entrenament és possible en les categoríes de promoció, recomanem que, un cop s'assoleix una regularitat en diferents competicions, es fagi vestint la equipació oficial.

Calendari del final del 2on Trimestre.

Per últim, el temps passa volant i a finals d'aquest mes tancarem ja el segón trimestre del curs, per agafar una mica d'aire amb les vacances de setmana santa i tornar amb forçes per afrontar al màxim l'última part de la temporada, però també la més intensa!

Així mateix, informem que l'activitat de l'escola finalitzarà el DIVENDRES 22/3, i es rependrà el DIMARTS 2/4.

Per qualsevol dubte o questió relacionada amb l'inici dels entrenaments, podeu consultar-nos via mail a través de l'adreça ecatletisme@gmail.com o de forma presencial o per telèfon a la oficina del club en els horaris habituals!

Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme

Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris