Final de temporada 2023-2024 - #NewsletterECA

Benvolgudes famílies, el temps passa volant i, després d'una temporada molt intensa i plena d'entrenaments i competicions, arribem de nou al final d'un curs esportiu més.

Així mateix, a continuació, us portem el necessiteu saber sobre el final d'aquesta temporada així com informació rellevant de cara a la temporada vinent:

  • Resum de competicions del tercer trimestre.
  • Calendari i jornades finals de temporada.
  • Reunions de pares de final de temporada.
  • Informació i reserva de plaça temporada 2024-25.

Resum de competicions del tercer trimestre.

En primer lloc, comencem aquesta última newsletter de la temporada fent un petit resum del qual ha estat aquesta part final de la temporada. Ha estat un trimestre molt intens on, des del començament d'aquest, la presència de l'escola en competicions federatives ha estat constant pràcticament cada cap de setmana.

Vam començar el trimestre i la temporada d'aire lliure en la jornada prèvia pel campionat de Catalunya de relleus a Arbeca, on vam presentar 12 equips al llarg de totes les temporades S10-12-14-16 i els relleus curts i llargs. Destaquem la classificació de l'equip S16 Masculí per la jornada final en les proves de 4x100 i 4x300 així com la de l'equip S10 Masculí en la prova de 4x60.
 


Equips S16 i S10 Masculins classificats per la jornada final.

Un cop superat aquest inici de trimestre explosiu amb les jornades prèvies i finals del campionat de Catalunya de relleus de promoció, vam continuar amb la temporada participant en les diferents jornades i controls de promoció S10-12-14-16 amb l'objectiu de complementar les marques assolides durant la temporada de pista coberta i completar els estats de marques que ens donessin accés als Campionats de Catalunya de Clubs en les diferents categories, una de les dates que teníem assenyalades en vermell en el nostre calendari.

I així va ser, assolint un record històric de l'escola pel que respecta a la participació de diferents equips al llarg de les diferents categories:

  • Equips S10 masculí i femení
  • Equips S12 masculí i femení
  • Equip S14 masculí
  • Equip S16 masculí

D'aquesta manera, vam ser dels pocs clubs en classificar per estats de marques 6 o més equips de tots els possibles, sense dubte, un objectiu complert per aquest any i que intentarem millorar la temporada vinent, fins a assolir aquests 8/8 equips classificats.

Cal també destacar també, la classificació dels dos equips masculí i femení pel campionat de Catalunya S20, on diversos atletes de l'escola van prendre part.
 

Equips S16 Masculí i S10 Masculi i femení classificats pel campionat de catalunya per clubs de promoció.

Finalment, teníem per davant un nou bloc de controls, en el quals tocava concentrar-se en intentar assolir les millors marques possibles en diferents proves individuals, que donessin accés al màxim nombre d'atletes a les jornades prèvies dels campionats de Catalunya de les diferents categories.

Així mateix, gràcies a la feina feta durant tota la temporada, també vam veure un increment notable en la quantitat de nois i noies classificades per les respectives jornades prèvies, assolint un total de 60 participacions al llarg de les categories S10-12-14:
  • 23 Participacions en S14
  • 19 Participacions en S12
  • 16 Participacions en S10
De nou, un record històric per la nostra escola, de les quals vam obtenir les següents classificacions per les jornades finals:
  • 12 Classificacions S14
  • 11 Classificacions S12
  • 6 Classificacions S10
Definitivament molt contentes amb els resultats obtinguts i il·lusionats per seguir aquesta tendència les temporades vinents!


Atletes S10 i S12 classificats per les respectives jornades finals.

No ens oblidem que encara tenim pendent la jornada final S14 així com la prèvia i final del campionat de catalunya S16, d'on també esperem obtenir grans resultats!

Calendari i jornades finals de temporada.

Aquest any, amb les categoríes de promoció iniciades en la competició (S10-12-14), com a cloenda final de temporada, volem realitzar una sessió especial i diferent als finals de temporada d'anys anteriors. D'aquesta manera i amb l'objectiu de compartir amb les families una jornada especial, els dies 19 (torn de dll-dx) i 20 (torn de dm-dj) de juny, tancarem el curs esportiu substituint la sessió d'entrenament habitual, per una prova combinada pares i fills.

La competició serà en format de triatló, on les proves seran:

  • Llançament de pes
  • 60m.ll
  • Salt de llargada

Es participarà en parelles, en les cuals, un dels membres serà atleta de la categoria i l'altre, el pare/mare/tutor. Això no exclou la participació en aquesta última jornada dels atletes que no puguin venir amb acompanyant.

S'haurà de fer inscripció a través d'aquest formulari fins el 18 de juny a les 22h. El cost de la inscripció serà gratuït.

La sessió es disputarà en el mateix horari que es realitzen els entrenaments habitualment: De 17:30 a 18:45 (S10), de 17:40 a 18:55 (S12) i de 17:45 a 19:00 (S14). El funcionament serà el següent: Ambdues persones de l'equip faran les tres proves. Els resultats de tots dos es transformaran en punts i es sumaran per al resultat final, on l'equip guanyador serà el que més punts sumi. Finalment, un cop finalitzada la sessió, es realitzarà un petit berenar amb fruites de temporada.

Tant la sessió com les proves, seran conduïdes i controlades per monitors/es de l'escola, per tant, les marques no seran homologades.

Normes complementàries:
- Tots els participants hauràn de participar en totes les proves.
- Durant el transcurs de la sessió, s'hauràn d'atendre en tot moment les indicacions de l'organització.
- Caldrà en tot moment manifestar una conducta esportiva i de respecte cap a la resta de companys i companyes.

Al participar en aquest event esportiu, en cas de fer-ho sense llicència federativa, s'asumeix la responsabilitat d'estar en les condicions físiques per fer-ho. En cas de lesió o accident d'un participant sense llicència federativa, el club no es farà responsable dels possibles danys ocasionats.

Podeu realitzar la inscripció en els seguents formularis:

Inscripció S10
Inscripció S12
Inscripció S14

Per un altre costat, en el cas de la categoría de MINIS, les últimes sessions del curs seràn també els dies 19 (torn de dll-dx) i 20 (torn de dm-dj) de juny, pero en el seu cas, consistirà en una sessió especial de jocs d'aigua amb un berenar conjunt per finalitzar l'entrenament i el curs, caldrà portar roba de bany així com joguines d'aigua si es vol (Pistoles d'aigua, gots, recipients...)!

Per últim, els grups S16 i S18, donat que encara no hauràn finalitzat la seva temporada, tot i també finalitzar els entrenaments oficials els dies 19 (torn de dll-dx) i 20 (torn de dm-dj) de juny, realitzaràn l'entrenament habitual amb un berenar al final.

Reunions de famílies final de temporada.

Per un altre lloc, de la mateixa manera que en temporades anteriors, els dies 17/6 (Torn de Dll-Dx) i 18/6 (Torn de Dm-Dj), paralelament als entrenaments de l'escola, es realitzarà una reunió final de la temporada pels pares o familiars dels nens i nenes, amb l'objectiu de fer arribar desde la coordinació de l'escola i equip de monitors i monitores directament a les famíles, la valoració general de la dinàmica d'aquest curs esportiu i dels objectius plantejats en el seu inici, així com recollir els punts de vista constructius de les famílies, per millorar en tot el que poguem de cara al curs vinent.

La reunió començarà a les 17:50 a les grades del camp d'atletisme i finalitzarà aproximadament sobre les 18:30. S'exposarà la valoració general de l'equip de l'escola per cada categoría en primer lloc i, a continuació, s'obrirà un torn de paraula per parlar obertament sobre els temes que sorgeixin.

Informació i reserva de plaça temporada 2024-25.

Per últim, també com anys previs, a partir de l'enviament d'aquesta newsletter, s'obre el període de pre-inscripció i reserva de plaça per la temporada 2024-25 que començarem al setembre.

De la mateixa manera, durant el que resta del més de Juny, la possibilitat de reservar plaça serà exclusivament per a les famílies que ja formen part de l'escola per, a partir del més de juliol, obrir la reserva de plaça per tothom que vulgui fer la pre-inscripció i no quedar-se fora al setembre.

La reserva de plaça, tindrà un cost de 30e que es descomptaràn de la matrícula al formalitzar la inscripció al setembre. En cas de reservar una plaça i no formalitzar la inscripció, el cost de la reserva no es retornarà.

A continuació, us compartim els grups, horaris i preus de l'ECA per la temporada vinent, així com el link al formulari de reserva de plaça exclusiu per a famílies que ja formeu par de l'escola.

Un cop completat el formulari, en els seguents dies, rebreu un correu de confirmació conforme totes les dades estàn correctament introduides i la reserva de plaça s'ha realitzat correctament. En el mateix, us adjuntarem el full d'inscripció que haureu de portar omplert i amb la documentació requerida el primer dia de curs al setembre.

Formulari de pre-inscripció temporada 2024-25 per a membres de l'ECA

**Destaquem el canvi d'horaris i torns de la categoría S16 i S18 (anys 2011-2010-2009-2008), els quals passaràn d'entrenar tres, a cuatre dies setmanals en els seguents torns:

  • Torn 1: Dilluns-Dimarts-Dijous-Divendres
  • Torn 2: Dimarts-Dimecres-Dijous-Divendres

Per qualsevol dubte o questió relacionada amb el contingut d'aquesta newsletter, podeu consultar-nos via mail a través de l'adreça ecatletisme@gmail.com o de forma presencial o per telèfon a la oficina del club en els horaris habituals!

Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme

Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139


 

Comentaris