Comencen les competicions

Així és, la temporada de l'Escola va començar la primera quinzena de setembre, amb molta il·lusió per part dels tècnics i amb la grata noticia d'un augment considerable d'alumnes...JA SOM 60!!

Fins ara només ens havíem trobat a la pista i ja hi havia ganes de gaudir d'un bon cros d'hivern i que els nanos comencin a gaudir de les curses i de l'ambient que s'hi respira.

En aquesta ocasió l'estrena es va donar a la localitat d'Hospitalet, on el Consell del Barcelonès Sud organitzava el seu cros de cada any, en el que els participants poden gaudir de regals i esmorzar, a més a més d'una matinal esportiva.

Amb un sol ben lluent va iniciar l'activitat el grup dels mes grans estrenant aquesta temporada de cros l'Alberto, com a complement del seu entrenament com a llançador de martell, l'Adrià i en Jose Manuel Ojeda, dos tot terreny que afronten aquest any el seu últim com a cadets de l'escola, previ pas a especialitzar-se per sectors.

A mig matí van entrar en escena el grup més nombrós el format pels alevins amb Marc, Yeray, Pol, Guillem i David en categoria masculina y Rabab en la femenina.

Per concloure el benjamí del grup, el Dani.



El temps va respectar y els nanos van iniciar la temporada amb ganes, el cros se'ls va fer curt a molts, en aquesta ocasió van ser 10 els atletes participants, esperem que la próxima cita s'animi més gent. Pròxima cursa la Jean Bouin el pròxim 30 de Novembre, animeu-vos a participar!

Comentaris