Prévia del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta

Magnifica l'actuació dels nostres atletes en la jornada prèvia del campionat de Catalunya Infantil de Pista Coberta. Les competicions son una eina més en la formació dels nois i noies i per tant sempre que aconseugim participar es un aprenentatge més a afegir a la motxilla.

Cinc van ser els companys que van formar part en aquest campionat. La Julia De La Torre va millorar la seva marca en perxa saltant per sobre dels 1,60m i amb un molt bó tercer intent va estar apunt de superar els 1,80m. Aquesta provar va comptar amb una molt gran participació i amb un nivell general bastant elevat, superior al del concurs en categoria masculina.

En la prova de pes comptàvem amb quatre atletes. En Yeray Ruíz i en Daniel Torija, que van millorar les seves maques; en Yeray va arribar als 6,58 metres; millorant en més de 40 centímetres la seva marca, i en Daniel amb dos llançaments per sobre dels 7 metres va arribar als 7,15.
També hi van participar en Marc Rodríguez amb una marca de 6,50 i en Guillem Carnero que va finalitzar el seu concurs amb 5,71.

I per tancar la participació, novament en Marc va entrar en escena. En els 2000 metres llisos, una prova bastant dura per la pista coberta, i on els nois van córrer a ritmes bastant destacables. Va participar en la primera sèrie, la més ràpida de les dues que es van celebrar; millorant la seva marca en més de 10 segons i aturant el crono en els 6 minuts 59 segons 1 centèsima, aconseguint la classificació per a la final de Catalunya que es celebrarà el proper 12 de març.

Felicitats a tots els que heu participat!

Comentaris