Competicions del cap de setmana del 14 i 15 de maig

Durant aquest cap de setmana hi ha hagut diversos fronts en el que alumnes de l'Escola han participat.

Per una banda els cadets es desplaçaven fins a Terrassa, amb els incombustibles que mai falten en una competició en Pol i en Quim, acompanyats de la Celia i la Noelia.
Els dos primers van participar en la sempre dura prova dels 1500 metres obstacles amb millor marca personal per tots dos, en Pol va aturar el crono als 5'58"35 i en Quim als 6'11"05. La Celia es va quedar a poc de millorar la seva marca personal, en aquest cas va completar els 100 metres tanques en 20"03, i la Noelia es va estrenar en els 2000 metres obstacle que va acabar la cursa en 9'45"82.
Per l'altre banda els infantils Marc, Guillem, Julia i Julen formaven part del control celebrat a Barberà del Vallés. En Marc novament va sumar dues mínimes més per als campionats de Catalunya, als 150m llisos (20"08) i als 220 metres tanques (35"2), amb aquestes dues ja en suma 6! Els seus companys Julen (38") i Guillem (39"4) es van quedar a prop d'obtenir mínima. En Guillem va provar també la prova de perxa, sense gaire sort ja que es va quedar en un "rosco" com es sol dir, tres nuls a la primera alçada, res important ja que la setmana anterior va obtenir un magnific resultat en aquesta mateixa prova amb 2 metres 12 centímetres. Va patir la mateixa sort la Julia, però tots dos saben, com la resta de companys, que han d'extraure conclusions positives de les competicions, tant si es fa un bon resultat com si no s'aconsegueixen els objectius marcats.
Per concloure, el diumenge participava la Unió Colomenca a la final de la lliga de clubs de 2a, on va comptar amb la participació de 4 cadets en la prova de 4x100 metres llisos, a tots quatre; David, Quim, Pol i Aaron, felicitats! Van completar la prova en 57"4

Des de l'Escola valorem molt positivament aquesta participació, ja que el principal objectiu de l'Escola es formar atletes per al club

Comentaris