32é Cros dels Arenys

El passat 12 de novembre dos dels nostres cadets van formar part del 32é Cros dels Arenys. En Marc Rodríguez Coca (98) i en Quim García Romera (97).
Tots dos van fer una magnífica cursa en el circuit preparat per els organitzadors. Ràpidament als inicis de la cursa es va formar un grup capdavanter que va mantenir un ritme elevat, que a mesura que anaven avançant els quilòmetres anava perdent integrants. Els nostres dos atletes van mantenir el ritme, quedant-se juntament amb dos atletes més al capdavant de la cursa. En l'última volta i va haver un canvi de ritme per part de l'atleta de l'AAC, fent que en Quim perdés metres, finalitzant en 4a posició no gaire lluny del podi. Així mateix en un esprint final, en Marc va aconseguir mantenir la 2a posició final.
Un cros corregut amb intel·ligència per tots dos atletes i que els servirà per continuar guanyant confiança i que demostra la seva progressió en aquesta nova etapa de formació.