88a Jean Bouin

El passat diumenge 27 de novembre vam tenir una nova competició d'atletisme. En una edició amb menys participants globals que en altres anys 23 atletes de l'Escola han pres part en les diferents curses del matí.
Alguns s'estrenaven en les dures rampes de la Jan Bouin com la Irene (IF), en Mohamed Zouhiar (IM) en Miquel (CM) i els més joves en Tai Villanueva i en Joan Rquena (BM). Tots van participar completant la seva actuació d'una manera més que correcte.

Destaquem la gran actuació dels cadets Marc Rodríguez i Quim Garcia, que continuen comptant les curses amb resultats excel·lents, en Marc amb un podi més i ja van cinc en el que va de temporada. Així mateix les curses de la Sandra que poc a poc es va sentint més còmode en les curses i va quedar en el 35é lloc. Així mateix la Maria Garcia (AF) va anar de menys a més acabant amb força en una gran 16a posició, en la mateixa cursa la Carla Alvarez (AF) es va mostrar intel·ligent corrent a ritme constant i acabant recuperant posicions fins arribar a la 34a posició. Pel que fa als infantils, en la seva particular competéncia, es van intercanviar les posicions respecte el cros Amoros, a falta de 200 metres en Julen va llançar un atac brutal, propi d'ell, on en Mohamed i en Guillem van respondre i van tornar a avançar posicions, i on el Guillem va acabar amb molta força guanyant més de 8 posicions fins a la 33a posició.

Felicitem a tota la resta de participants  per un cap de setmana més tornar a participar en una competició, en un pas més cap a la seva formació atlètica.

resultats Jean Bouin

Propera competició El Prat (10/12) Sabadell (10/12) i Cros de Granollers (11/12)