Resultats XL Cros Amoros

El passat diumenge es va celebrar el XL Cros Antoni Amoros. UNa matinal que fou tot un èxit de participació i que a més a més ens va acompanyar el temps, després d'una setmana molt plujosa.
Van participar un total de 2700 atletes! Nou rècord de participació.
Pel que fa als atletes de l'ECA van ser un total de 40 els que van participar.
Els que es van estrenar en el seu primer cros van fer una molt bona participació, destacant la 5a posició de Elena Méndez (JF), 8a plaça de l'Alba Guerrero (IF), la 5a posició d'en Joan Requena (BM) i la 9a de Tai Villanueva (BM), la 11a de Verónica Labrada (BF). Destaquem també al més jove dels nostres participants en Pau Valera, que siguent del 2006 va participar en la cursa de Pre-Benjamins!

Dels "veterans" van destacar en Juvenils l'Ayoub Belouafi quedant 6è i la Celia Caro quedant 4a. En categoria cadet el 3è lloc d'en Marc; que continua la seva ratxa de podis en el que va de temporada, la 4à plaça d'en Quim García , tornant-se a quedar a prop del podi, per segon cros consecutiu, i la 7a plaça d'en Sergio Yagüez. Una 4a plaça també de la Maria García (AF) en una cursa molt disputada on van arribar les sis primeres en 3 segons. En els benjamins en David Castro va ocupar la 6a plaça i l'Antonio Pulido la 7a, tots dos molt a prop dels primers.

Pel que fa a la resta de participants, tots van demostrar que continuen la seva progressió de manera adequada i els animem a seguir entrenant amb ganes i a continuar competint!

Resultats atletes de l'Escola


Fins la propera competició; Control de Promoció (26/11/2011) i 88a Jean Bouin (27/11/2011)

Comentaris