Competicions pista coberta 17 i 18 de desembre

Atapeït cap de setmana el viscut a la pista coberta de Sabadell. El dissabte tornaven a participar en aquesta instal·lació els cadets i el diumenge, torn per les categories més petites, on els infantils, alevins i benjamins s'estrenaven aquesta temporada en la pista coberta.

Per ordre, els cadets, en aquesta ocasió no vam tenir participació femenina, van participar en múltiples proves. L'Aaron es va estrenar en aquesta temporada competint en 60 i llargada. Un altre que s'estrenava, en David Cano, també doblava i feia 60 i llargada, i tot arrossegar molèsties durant els últims dies ba aconseguir una marca interessant als 60 metres.

D'altre banda, els "veterans" d'aquesta temporada com en Yeray y en Guillem van fer 60 i llargada, en Miquel va doblar en la distància més curta i la més llarga (60 i 3000) fent una cursa de menys a més als 3000 finalitzant a 4:03 el quilòmetre. En quim va millorar en més de vint segons la seva marca personal a l'aire lliure dels 3000 aturant el crono als 10:25.74. Per últim en Dani Marín, va acabar els 60 primer de la seva sèrie amb una bona marca i segon a la seva sèrie dels 300 i els nervis i la falta d'experiència el va privar d'aconseguir marca a l'alçada, tot i que per molt poc no va superar els 1.45 metres.

resultats Cadets

El diumenge novament matinal d'atletisme, una maratoniana jornada, començant a les 9:30h i allargant-se fins a més de les 16h de la tarda.
Una molt bona participació dels infantils representats per en Daniel Torija, Guillem García, Mohamed Zouhiar, Sara Caro, Elena Julve i Julen Marin. Dels alevins la representant fou la Maria, amb una molt bona cursa als 2000 metres llisos. Per últim s'estrenaven els més joves, els benjamins Paula Tevar i en Joan Requena.

Aquesta competició forma part del Trofeu Promoció Sabadell, sent una jornada classificatoria per a la final que es celebrarà el proper 4 de febrer a la mateixa instal·lació, i per aquest dia ja tenim quatre atletes classificats; Julen Marin (60mll), Daniel Torija (Pes), Joan Requena (1000mll) i la Maria García (2000mll).
resultats Trofeu Promoció
Felicitats a tots els participants d'aquestes competicions!

Comentaris