Competicions 14 i 15 de gener

El passat cap de setmana es va celebrar la segona jornada del Trofeu Promoció de pista Coberta i el Cros de Vic. En ambdues competicions vam tenir representació destacada de l'Escola Colomenca d'Atletisme.
El dissabte, a Sabadell, La Maria García (AF) es va estrenar en competició en una disciplina nova, la perxa, no li va anara gens malament ja que va quedar 3a amb una marca de 1,20 metres. Així mateix va fer una completa actuació participant en la llargada, l'alçada i els 600 metres, en aquesta última prova obtenint la clasificació per a la jornada final amb la sisena millor marca de les participants (2'06"0).
En la mateixa categoria la Carla Alvarez va repetir la polivalència de la seva companya participant en la perxa, la llargada i els 600, en aquesta última prova millorant en 9 segons la seva anterior marca personal.
L'Elena Julve va provar els 600 i la llargada i en les dues proves va millorar la seva anterior marca personal.
Pel que fa als nois, el "trio dinámico" no van decebre, En Julen Marin i en Moha Zouhiar es van qualificar per la jornada final en la prova dels 600 metres. En la mateixa prova el Guillem García va millorar la seva marca personal en un segón.

resultats 2a Jornada Trofeu Promoció

En quan a la jornada de cros, en Marc, tot i arrossegar un calendari atapeït de competicions, va continuar demostrant la seva constant progressió i va tornar a pujar al podi quedant 3er, completant es 3.680 metres en 13'06"20.

Felicitats a tots els participants del cap de setmana!

Comentaris