Els cadets de l'ECA fent història!

Els nostres cadets fan història, per primera vegada en els més de 15 anys de vida de l'Escola Colomenca d'Atletisme, tindrem un equip competint en la final del Campionat de Catalunya de Clubs de Pista Coberta.
Sempre els comentaristes de les competicions atlètiques fan referència a que el nivell o salut de l'atletisme d'un país es demostra en les competicions per equips com la Copa de Europa. Doncs, bè podem dir que la salut de l'ECA pinta bé. 

Aquest esdeveniment és un premi sobretot per a tots els cadets que formen l'ECA, tant als nouvinguts que s'estan adaptant molt bé i amb ganes, com per als veterans, ja que comptem amb un nucli dur que porta més de 5 anys, que van començar com a benjamins i que malgrat les dificultats que anem trobant per poder practicar l'atletisme en condicions a la nostre ciutat han estat sempre constants i motivats per millorar dia a dia. Amb la vista a l'horitzó de la futura i esperada pista reglamentaria tenim base per seguir creixent en els futurs anys. Felicitats i a gaudir d'aquesta competició! + Reglament de la competició
Aquests són els altres clubs participants:
Cornellà At.        ISS-L'Hospitalet           AA Catalunya
CE Universitari   Lleida UA                    CA Vic
JA Sabadell        Avinent CA Manresa    CA Laietània         
CA Igualada       CA Gavà   
                               
                                                                            



                  





                                       




   









Comentaris