Compte enrere per a les finals de Catalunya de PC

Quatre atletes de l'Escola afronten el compte enrere per a la gran cita que donarà per finalitzada la temporada d'hivern.

El proper 3 de març serà la primera aparició dels atletes de l'Escola en les finals nacionals de pista coberta. Serà el torn d'en Marc Rodríguez (98) i en Quim García (97). En Quim arriba a aquesta cita amb la vuitena marca del rànquing català (10'05"48), amb una millora substancial respecte a l'any anterior i en el que el seu esperit competitiu ens garanteix una cursa amb bones perspectives. Pel que fa  a en Marc arriba amb la tercera marca del rànquing català (2'50"93), on a més a més de les possibles opcions de medalla, en Marc té a l'abast la possibilitat d'aconseguir la mínima per als Campionats d'Espanya si aconsegueix baixar la seva marca en 1,5 segons, no es fàcil però segur que ho intentarà.
El 10 de març serà el torn de Julen Marin (99), que va aconseguir classificar-se per a la final nacional en la prova dels 60 metres llisos. En aquesta prova tan curta, qualsevol cosa pot passar, però l'objectiu principal serà millorar la seva millor marca (8"48).
I per últim, el 11 de març serà el torn d'en Guillem Carnero (98), on participarà al salt amb perxa amb l'objectiu d'aconseguir millorar la seva marca (2,60m) i apropar-se una mica més a la barrera dels 3 metres.











Comentaris