Balanç final de temporada 2013-2014

Un cop finalitzada tota activitat relacionada amb l'ECA (entrenaments, competicions, campus d'estiu) es hora de fer un breu balanç del que ha sigut la temporada.
D'es d'un punt de vista quantitatiu no podem estar més que satisfets. Hem continuat la tendència dels últims anys, trencant per primer cop la xifra dels 100 inscrits arribant a la bonica xifra de 108 inscrits amb fitxa de la Federació Catalana d'Atletisme. Tenint en compta les peculiaritats de la nostre instal·lació, per no parlar directament de l'exili forçat en un camp de futbol, reconvertit en instal·lació d'atletisme per la pressió e insistència dels membres de la junta i els diferents tècnics de la UCA, aquestes xifres són més que reconfortants. Són un premi a la il·lusió i l'estima que tenim per l'esport de l'atletisme i per les ganes de continuar lluitant per oferir aquest esport als ciutadans de la nostre ciutat, Santa Coloma de Gramenet. I més ara que després de mastegar pols, literalment, durant els últims anys, a l'horitzó s'atia allò que semblava un somni impossible, la pista de 400 metres.
En quant a la participació en competicions; com ja sabeu no és la nostre prioritat en les etapes de formació la consecució de resultats, tot i així sempre valorem aquest apartat per comprovar si els nostres mètodes s'allunyen de l'objectiu final que s'ha d'assolir al finalitzar l'etapa formativa dels atletes de l'ECA, el domini de una o més proves d'un mateix sector, de manera que l'atleta, ja en edat de buscar reptes més exigents, pugui continuar amb nosaltres, ja com a atleta de club, defensant els colors de la UCA. Aquest any hem continuat tenint representants en els Campionats de Catalunya de Cros (11) , Pista Coberta (11) i Aire Lliure (24). A més a més de comptar amb dos atletes presents als Campionats d'Espanya; Daniel Torija (98) al llançament de martell i Víctor Gallego (96) als 60 metres llisos. No oblidem tampoc la participació de l'equip cadet (Julen Marin, Guillem García, Pablo Tomás, Mohamed Zouhair i Ivan Valdanzo), que per segon any consecutiu va participar al Campionat d'Espanya de Cros celebrat a Oropesa. D'aquests participants hem obtingut 17 llocs de finalista (entre els 8 primers) i dos medalles; María García al salt amb perxa en el Campionat de Catalunya Infantil de pista coberta, Daniel Torija or al llançament de martell del Campionat de Catalunya Cadet a l'aire lliure (veure quadre resum Participaciones en campeonatos 13-14).

En definitiva; un any destacat i que ens exigeix continuar millorant per tal que la temporada vinent sigui el de la explosió e intentar arribar a un objectiu ambiciós; has sentit a parlar dels 300 d'Esparta? 


Comentaris