91 Jean Bouin 22/11/2014

Una de les proves amb més tradició de l'atletisme català és la cursa de la Jean Bouin. Sempre un espectacle veure la quantitat de nens i nenes vingudes d'arreu de Catalunya que amb moltes ganes pugen i baixen pels diferents recorreguts al voltant de les fonts de Montjuïc.
Aquest any novament hi vam participar, amb una nodrida representació de 35 atletes de l'ECA, a més a més dels atletes més grans de l'UCA.


Van destacar el cinquè lloc del cadet Ivan Valdanzo, que porta un inici de temporada espectacular (7è a Sta Coloma de Farners i 2on al Cros Amorós), el cinquè de l'aleví Joan Requena; que ja va ser 2on al Cros Amorós. També el seu germà Hugo Requena es va apropar als llocs capdavanters amb una gran 6ena plaça. Altres atletes que van ocupar plaça entre els 10 primers van ser els juvenils Marc Rodríguez (8è) i Mohamed Zouhair (9è). Pel que fa a la resta de participants, molt bona actuació a nivell general amb molts debuts en aquesta difícil prova, que esperen es tornin a repetir en properes edicions.

Felicitem a tots i totes i els animem a cintinuar entrenant i gaudint del millor esport del món!
Resum dels resultats dels atletes UCA-ECA
*nota: qualsevol errada en la classificació és responsabilitat de l'empresa encarregada d'aquesta tasca.

Comentaris