2009-2015 una foto per emmarcar!

Any 2009, en plena disputa i lluita reivindicativa amb el lema "Pistes 400 SÍ, Chapuzas NO", enfrontats amb l'equip de govern encapçalat per l'Alcalde Bartomeu Muñoz, es celebra la 14a Milla de Somni. En aquella ocasió denominada "Milla Solidaria per les Pistes de 400". Amb una pista plena de gent, com cada any, però a més a més amb tendes de campanya, ja que es portaven dies "ocupant" la pista, per visibilitzar la nostre lluita. En aquest context, els nois de l'Escola s'animen a participar de la festa atlètica i reivindicativa, immortalitzant per al record aquest moment! Cap d'ells, el responsable de l'escola inclòs (qui us parla) s'imaginaria poder repetir aquella foto en un entorn molt diferent.

10 de juny de 2015, amb la recent pista d'Atletisme Antonio Amorós; tot just amb 3 mesos de funcionament, tornem a celebrar la Milla de Somni; no la vam deixar de fer cap any malgrat de ja no disposar d'instal·lació per a la practica de l'atletisme. El Camp Nicolas Longarón i Parc de Can Zam van ser els diferents escenaris (edició de 2012, edició de 2014). Hem perdut gent pel camí, que han substituït nous practicants del millor esport del món. Gent que ha volgut apropar-se a un esport molt desconegut, on sembla que nomès es tracta de còrrer però es molt més. Ara tocarà tornar a rebifar la "Milla de Somni" i aconseguir que torni a ser un dia on coincideixin; practicant una de les modalitats de l'atletisme, des dels nens que comencen amb il·lusió a descobrir aquest esport, com atletes destacats de l'atletisme català i estatal.

PD: Per mí, director de l'Escola Colomenca d'Atletisme des del 2008, tinc clar qui són els responsables, o MOLT responsables, que a 17 de juny de 2015 la ciutat de Santa Coloma de Gramenet pugui gaudir d'una pista d'atletisme! Passeu el ratlí per la foto ;-)

Comentaris

Unknown ha dit…
Que buena idea volver a hacer la misma foto con los niños de ayer y jovenes de hoy, parece mentira haber podido hacer esa foto en unas pistas de 400 !!!!!! Gracias Dani.