Arrenquem la temporada


Ja estan aquí, les primeres competicions de la nova temporada 2018-2019. Com sempre expliquem, per a nosaltres la competició és una activitat més dins de la formació dels nostres alumnes, una oportunitat de celebrar els aprenentatges dels joves atletes en un context diferent i amb companys d'altres entitats. En definitiva una oportunitat més de gaudir del millor esport del món; l'atletisme!

Arrencarem la temporada amb una cita imprescindible; el Cros Antonio Amorós, el de casa. Recordem que aquest any cada interessat a participar ho haurà de fer de forma individual seguint les indicacions que trobareu al web del club; www.uca.cat. Molt important, heu de marcar la casella de federats i indicar la llicència que us correspongui; vau rebre l'enllaç per consultar-la en el mailing d'octubre.

I sense pausa encetarem tres competicions de pista. Dues d'elles en la Lligueta de Barcelona. Com vam explicar a la reunió informativa, en aquesta competició participem el CA Nou Barris, el Barcelona Atletismeel CE Universitari, el KNLTS, l'Hospitalet Atletisme i nosaltres la Unió Colomenca d'Atletisme. Cada club organitzarà una jornada a la seva pista i en contrapartida els atletes de cada club podran participar sense cost per les famílies, fet que creiem beneficiós per tots i que permetrà gaudir d'unes 6 jornades d'atletisme en pista, en ciutats properes a la nostra (Hospitalet i Barcelona). Esteu atent al calendari i a les dates límits d'inscripció.





PD: Si encara no has rebut cap mail de la nostra llista de correus;
SUBSCRIU-TE! rebres tota la informació de l'escola i del club a l'instant.

Comentaris