Presentació i Inici de temporada 2022-23

 Presentació

Benvolgudes famílies, per primer cop desde la fundació de l'Escola Colomenca d'Atletisme no es el Dani Barrero qui us redacta aquesta entrada informativa de cara a l'inici de la propera temporada. 

D'aquesta manera, abans de presentar-vos tota la informació necessària per començar l'activitat al setembre, m'agradaria agrair al Dani tota la dedicació i treball invertit en aquest projecte desde el primer moment. Avui en dia, tot i les diferents situacions viscudes durant tants anys (Destrucció de pistes, supervivència al "Longarón", construcció d'una nova pista de 400m, creixement de l'escola, COVID...), la ECA es el que es i ha aconseguit el que ha aconseguit principalment gràcies a ell i a totes les families que, com vosaltres, han confiat en nosaltres per transmetre a tants nens i nenes (entre els quals jo mateix m'incloc) la passió per el millor esport del mon!

Per a mi, assumir la cordinació de l'escola suposa una barreja entre una responsabilitat i una il·lusió enormes que em portarán a treballar tot el possible per intentar mantenir la gran tasca que s'ha realitzat durant tots aquests anys. Sempre molt agraïts per la vostra confiança i desitjant començar al setembre amb una nova temporada plena de motivacions, diversió i nous reptes!

Quim Garcia Romera
Coordinació de l'Escola Colomenca d'Atletisme

Inici de temporada 2022-23

A pocs dies de reiniciar de nou l'activitat de l'escola, informem de la principal informació necessària per l'inici de l'activitat al setembre. Per aquelles famílies que no hagin reservat plaça a través dels formularis disponibles fins al 28/7, a partir de setembre tornarem a obrir el període d'inscripció de forma presencial a les oficines del club fins a completar les plaçes disponibles en els diferents grups de l'escola.
INICI DELS ENTRENAMENTS
Categoríes S16-S18 (2009-2007):
 
07/09/2022 (Torn Dll-Dx)
08/09/2022 (Torn Dm-Dj)

Resta de Categoríes (2017-2010):

12/09/2022 (Torns Dll-Dx)
13/09/2022 (Torns Dm-Dj)

HORARIS, GRUPS I PREUS
 
En la seguent taula podeu consultar els horaris i els preus de les diferents categories de cara a la temporada 2022-2023. El pagament de la quantitat restant de la quota un cop feta la reserva de plaça es realitzarà del 26/9 al 7/10 en el cas que sigui anual o en les dates indicades en cas de que sigui trimestral. El pagament es podrà realitzar de forma presencial a l'oficina del club o mitjançant una transferència bancària.


FULL D'INSCRIPCIÓ
Clickant sobre el següent botó podreu descarregar-vos el full d'inscripció 2022-23 que s'haurà d'entregar als monitors el primer dia d'entrenament amb totes les dades requerides conjuntament amb una fotografía de carnet i una fotocòpia del DNI i de la TSI (targeta sanitària). 

 
DESCÀRREGA FULL INSCRIPCIÓ 2022-23
Aquelles families que no hagin realitzat la reserva de plaça en el període establert i ho vulguin fer al setembre, hauràn de presentar la mateixa documentació de forma presencial a les oficines del club per tal de formalitzar la inscripció per la temporada 2022-23 sempre i quant hi hagin plaçes disponibles.

Per qualsevol dubte o questió relacionada amb l'inici dels entrenaments, podeu consultar-nos via mail a través de l'adreça ecatletisme@gmail.com o de forma presencial o per telèfon a la oficina del club a partir de l'1 de setembre en els horaris habituals!

Un any més, moltes gràcies a tots i a totes per la vostra confiança! 

Ens veiem al setembre!

Comentaris