Novembre 2022 - NewsletterECA

 

BUTLLETÍ II - NOVEMBRE 2022
Cambiem de mes havent consolidat els diferents grups d'entrenament que ja estan funcionant a ple rendiment amb els monitors i monitores corresponents, havent participar en les primeres competicions federades de la temporada al campionat de catalunya de tardor (una de les quals vam organitzar a casa) i havent començat també amb el nou projecte de les competicions internes amb un mati super divertit on tots junts vam participar en diferents proves coordinades per els mateixos monitors i monitores de l'escola tot imitant les dinàmiques de les competicions oficials. Amb tot això, iniciem amb la motivació al 110% un mes de novembre replet de novetats i noves oportunitats per seguir aprenent i disfrutant de l'atletisme, en aquest butlletí us expliquem el mes destacat:

Roba i equipacions 2022-23:
  • Samarretes d'entrenament de l'ESCOLA
  • Formularis de solicitud dels nous packs de roba oficial de competició/entrenament del club.
Competicions:
  • Competicions oficials en pista (Jornades 3 i 4 del campionat de catalunya de tardor)
  • Competicions internes ECAtletisme
  • Cross Amoros
Altres:
  • Canal de telegram
  • Loteria del club
  • Cistella de nadal

ROBA I EQUIPACIONS TEMPORADA 2022-23

Samarretes d'entrenament ECAtletisme

Durant aquest mes tenim previst que arribin les samarretes d'entrenament de l'escola. En quant ho fagin, els mateixos monitors de forma organitzada s'encarregaran de repartirles entre els nois i noies a partir de la talla que vau indicar en el full d'inscripció entregat a l'inici de la temporada. A cada nen o nena se li donarà una samarreta de maniga curta i una samarreta de maniga llarga. En cas de que algun nen o nena no estigui el dia que es reparteixin les samarretes, el mateix monitor serà l'encarregat de donar-li el dia seguent que pugui venir sense problema.


Nova roba oficial de competició del club

De cara a la temporada 2022-23, hi ha hagut una renovació majoritària de les equipacions del club. Tot i mantenir el mateix disseny de la roba de competició (es podrà seguir competint sense problema amb les peces antigues), s'ha renovat l'entallat de varies peces així com el disseny de la roba d'escalfament (chandall i samarreta de mànigues).

A més a més s'han realitzat diferents packs amb diferents peces a elegir en funció de les necessitats de cada atleta: 

  • Pack de competició
  • Pack de competició i ENTRENAMENT
  • Pack complert
  • Peces lliures
Donat que de cara a aquesta temporada les comandes de roba es realitzaràn per demanda, posem a la vostra disposició un seguit de formularis per demanar els packs o les peces en les que estigueu interessats. La primera comanda es realitzarà a partir del 12/11 amb previsió de que arribi de cara al desembre, d'aquesta manera, la data limit per demanar roba (per aquesta comanda) será fins al 11/11. També podeu demanar els vostres packs presencialment a l'oficina del club.

En el seguent enllaç trobareu mes informació sobre els diferents packs així com els links als formularis corresponents:
INFORMACIÓ I SOL·LICITUD EQUIPACIONS TEMPORADA 2022-23

COMPETICIONS NOVEMBRE 2022

Pel que respecta a les competicions, tindrem oportunitats de competir pràcticament cada cap de setmana en diferents llocs:

Competicions FCA:

Campionat de catalunya de tardor (Jornades 3 i 4): Els propers 5 i 12/11 es realitzaràn les ultimes dues jornades del campionat de catalunya de tardor a les pistes de Mataró i de Serrahima respectivament. En el calendari de competicions ECAtletisme podeu consultar reglaments i horaris, les inscripcions es realitzaràn a través dels monitors i monitores de l'escola.

Competicions internes ECAtletisme:

Pel que respecta a les jornades de competicions internes que vam iniciar el passat cap de setmana del 22 i 23/10, modificarem lleugerament el calendari donat que la 4a i ultima jornada del campionat de catalunya de tardor (12/11) coincidia amb la segona jornada inicialment prevista. Aquesta jornada pasarà a realitzar-se el cap de setmana del 26 i 27/11.

Cross Antonio Amorós 2022

Finalment, aquest Novembre recuperarem per fí el nostre Cross Amorós (Diumenge 20/11/2022) després de varis anys de impossibilitat per organitzar-lo. Es important que els nois i noies que tinguin llicència FCA (tots aquells que formin part de l'escola desde la temporada passada), i que vulguin apuntarse a través de la UCA, no realitzin la inscripció a través de la seva escola. Els mateixos monitors, com habitualment, reculliràn els noms de tots aquells interessats en participar i seràn els encarregats de realitzar les inscripcions.

Per mes informació respecte al cross amorós, podeu consultar l'ultima entrada al respecte a la web del club uca.cat!

Adjuntem de nou el link per accedir al calendari general on podeu consultar amb mes detall els diferents reglaments, resultats i dates de les properes competicions en les que participarem:

Calendari de competicions ECA Temporada 2022-23

ALTRES

Canal de telegram

Durant el mes d'octubre vam obrir també un canal de telegram com a via de comunicació complementària respecte a informacions relacionades amb l'escola. Si encara no us heu afegit, deixem el link a través del qual podeu accedir-hi!





Accés canal Telegram ECAtletisme

Loteria del club

Informem també de que ja es poden comprar a l'oficina del club números de la loteria de nadal 2022. El preu de cada número es de 5 euros.

De la mateixa manera, aquells i aquelles que estiguin interessats en vendre talonaris del club, cada talonari te un cost de 20 euros i entre tots els talonaris venuts es sortejaràn 60e a gastar en material esportiu!

Cistella de nadal

Per últim, en les properes setmanes es posaràn tambe a la venta a l'oficina del club números pel sorteig de la cistella de nadal de la UCA 2022. Cada número tindrà un cost de 2 euros i el sorteig es realitzarà abans de finalitzar el primer trimestre.

Com sempre, qualsevol dubte o questió al respecte, podeu contactar amb nosaltres via mail (ecatletisme@gmail.com o ucatletisme@gmail.com) o presencialment a l'oficina del club en horari de dilluns a dijous de 17:30 a 19:30 – dimarts i dimecres de 8:30 a 12:30, dijous de 8:30 a 11:30.

Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme

Comentaris