Desembre 2022 - #NewsletterECA

 

BUTLLETÍ IV - DESEMBRE 2022
No ens hem adonat i, despres d'un mes de novembre ple d'entrenaments i de competicions (final del trofeu de promoció, cross amorós i competicions internes), entrem ja a la recta final d'aquest primer trimestre. D'aquesta manera, com cada mes, us fem arribar els aspectes mes destacats a tenir en compte de cara a aquest ultim mes de l'any:

Calendari:
  • Pont de desembre
  • Final de trimestre
Competicions/Events:
  • Cross de granollers
  • Inici de les competicions oficials en pista coberta
  • Competició Social UCAtletisme de cap d'any
Altres:
  • Loteria del club
  • Cistella de nadal
  • Recollida de comandes de roba

CALENDARI

Pont de desembre:

Durant el pont de desembre només hi haurà activitat de l'escola el dilluns 5/12 i el dimecres 7/12, la resta de dies seràn festius.

Final de trimestre:

L'ultim dia d'entrenaments de l'escola será el divendres 23/12, tot i això, les "festes" de final de temporada es realitzaràn el dimecres 21/12 pels grups de Dll-Dx i el dijous 22/12 pels grups de Dm-Dj.
En aquestes dates els entrenadors i entrenadores prepararàn una sessió especial per acomiadar la temporada que finalitzarà amb un berenar conjunt.

A mesura que s'apropi el final de temporada els monitors i monitores informaràn amb mes detall de les activitats que durà a terme cada grup a través dels respectius grups de whatsapp.

COMPETICIONS / EVENTS DESEMBRE 2022

Competicions FCA:

Cross de Granollers: El proper 4/12 es realitzarà el mític cross de granollers on podràn prendre part atletes de totes les categoríes a partir de SUB10.

Trofeu de promoció en pista coberta: El proper 18/12 participarem en la segona jornada del trofeu de promoció en pista coberta, una molt bona oportunitat per a que tots aquells i aquelles atletes de les categoríes SUB10, SUB12 i SUB14 que s'han animat a trencar el gel en les nostres competicions internes, s'iniciin en competicions oficials de les seves respectives categoríes.


Controls S16 i S18: Els propers 10/12 i 17/12 la FCA organitza els primers controls oficials per les categoríes SUB16 i SUB18. Despres d'una pretemporada invernal molt profitosa a nivell d'entrenaments, arriben les primeres competicions en pista coberta. Oportunitats per començar a perseguir l'objectiu final de participar en els campionats de catalunya de clubs de les respectives categories!

Competició Social UCAtletisme de Cap d'Any: Desde la junta del club s'està organitzant un encontre/competició social al matí de l'ultim dia de l'any. La idea es organitzar un petit triatló en el que puguin participar nens i nenes de l'escola, pares, socis i atletes del club. A mesura que tinguem mes informació us la farem arribar!

Adjuntem de nou el link per accedir al calendari general on podeu consultar amb mes detall els diferents reglaments, resultats i dates de les properes competicions en les que participarem:

Calendari de competicions ECA Temporada 2022-23

ALTRES

Loteria del club

Recordem que es poden comprar a l'oficina del club números de la loteria de nadal 2022. El preu de cada número es de 5 euros.

De la mateixa manera, aquells i aquelles que estiguin interessats en vendre talonaris del club podreu encara recollirlos a la oficina. Entre tots els talonaris venuts es sortejaràn 60e a gastar en material esportiu!

Cistella de nadal

Recordem també que es troben a la vente a l'oficina del club números pel sorteig de la cistella de nadal de la UCA 2022. Cada número tindrà un cost de 2 euros i el sorteig es realitzarà abans de finalitzar el primer trimestre.

Recollida comandes de roba

Finalment, informem que durant aquestes properes setmanes tenim previst que arribin les comandes de roba realitzades durant el mes de novembre. A mesura que les tinguem disponibles us informarem per que pogueu passar a recollirles per l'oficina del club i procedir al seu pagament.

Com sempre, qualsevol dubte o questió al respecte, podeu contactar amb nosaltres via mail (ecatletisme@gmail.com o ucatletisme@gmail.com) o presencialment a l'oficina del club en horari de dilluns a dijous de 17:30 a 19:30 – dimarts i dimecres de 8:30 a 12:30, dijous de 8:30 a 11:30.

Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme

Comentaris