Gener/Febrer 2023 - #NewsletterECA

 

BUTLLETÍ IV - GENER/FEBRER 2023
Benvolgudes families, disculpeu l'absència de la newsletter del mes de gener, amb les festes i la planificació i organització del segon trimestre no vam poder enviar el resum amb els aspectes a destacar del mes. Tot i això, com mes val tard que mai, us fem un petit resum del que ha sigut aquest primer mes de l'any i, com habitualment, els aspectes mes destacats a tenir en compte de cara al mes de febrer:
Gener

Amb el 2023 ha començat tambe la temporada de competicions oficials dins del calendari de la Federació Catalana d'Atletisme. Com a Escola hem participat en varies jornades a diferents pistes, tant a controls i jornades de promoció a la pista coberta de sabadell, com a diferents controls de promoció a l'aire lliure. Tots ells amb molt bona participació en totes les categories inclus en el cas dels minis que van tenir l'oportunitat de competir en la jornada de promoció organitzada per l'hospitalet atletisme.
A destacar la participació de l'equip sub16 masculí en el campionat de catalunya de clubs SUB16 on van aconseguir la victoria a la finalB!!! Recordeu que si encara no ho heu fet i us agradaría animar-vos a competir, esteu atents a la informació que els monitors i monitores passen setmanalment a traves dels grups de whatsapp de les respectives categories.
Febrer

Els principals aspectes a destacar de cara al mes de febrer son els seguents:
  • Calendari de competicions
  • Altres
    • Recollida de comandes de roba
    • Voluntaris mitja marató colomenca

CALENDARI DE COMPETICIONS FEBRER 2023

Seguint amb la dinàmica del mes de gener, durant les properes setmanes tenim un calendari ple de competicions per totes les categoríes!



A destacar les Eliminatòries pel campionat de catalunya de relleus de les diferents categories d'aquest cap de setmana on presentarem equips en totes les categoríes desde sub12 a sub16, la propera competició interna de promoció a hospitalet (lliure participació per tothom interessat), el campionat de catalunya de marxa de promoció i els campionats de catalunya de clubs SUB20 (Equip masculí) i SUB12 (Equips masculins i femenins classificats), juntament amb el campionat de catalunya de clubs SUB14 pel qual intentarem classificar tambe ambdós equips masculí i femení. Per mes informació al respecte i inscripcions, esteu atents a les comunicacions dels monitors i monitores a traves dels grups de whatsapp.

Recordem que podeu consultar amb mes detall els diferents reglaments, resultats i dates de les properes competicions en les que participarem en el calendari que teniu disponible en el seguent enllaç:

Calendari de competicions ECA Temporada 2023

ALTRES

Recollida de comandes de roba

Tots aquells que vareu realitzar comandes de roba durant el mes de novembre podeu passar a recollir-les per l'oficina del club. Recordeu que el pagament ha de ser en efectiu en el moment de recollir la roba.

Voluntaris Mitja Marató Colomenca

El proper 12/2 el club organitza la 10a edició de la mitja marató colomenca i cursa de 10km. Com cada any, per tal de garantir un bon transcurs de la prova el club necessita voluntaris per donar un cop de mà en avituallaments, muntatge i desmuntatge, punts de control, guardarroba... D'aquesta manera, si teniu disponibilitat i us agradaria donar un cop de mà podeu informar a l'oficina del club per que Maricruz us apunti en el llistat de voluntaris. Recordem que tots els voluntaris tindràn obsequi i entrepà i beguda al finalitzar la prova!

Moltes gràcies!

Com sempre, qualsevol dubte o questió al respecte, podeu contactar amb nosaltres via mail (ecatletisme@gmail.com o ucatletisme@gmail.com) o presencialment a l'oficina del club en horari de dilluns a dijous de 17:30 a 19:30 – dimarts i dimecres de 8:30 a 12:30, dijous de 8:30 a 11:30.

Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris