Març 2023 - #NewsletterECA

 

BUTLLETÍ V - MARÇ 2023
Benvolgudes families, amb el mes de març encarem ja la recta final d'aquest segon trimestre i de la temporada de pista coberta. A continuació us expliquem els aspectes mes destacats a tenir en compte:
  • Calendari de competicions final de pista coberta
  • Dates de final del segón trimestre

CALENDARI DE COMPETICIONS MARÇ 2023

Despres de totes les competicions dels mesos de gener i febrer, arriba la recta final de la pista coberta amb les jornades prèvies i finals dels campionats de catalunya de les diferents categories!



A destacar les El campionat de catalunya Sub16 d'aquest cap de setmana on trindrem 7 atletes participants i les jornades prèvies dels campionats de catalunya Sub12 i Sub14 amb les respectives finals.

Recordem que podeu consultar amb mes detall els diferents reglaments, resultats i dates de les properes competicions en les que participarem en el calendari que teniu disponible en el seguent enllaç:

Calendari de competicions ECA Temporada 2023

FINAL SEGON TRIMESTRE

Aquest mes finalitzarem l'activitat del segon trimestre el divendres 31/3. Tot i això, no es realitzarà cap event especial fora de les activitats que els monitors decideixin per les ultimes sessions del trimestre. Superada la setmana santa, rependrem l'activitat el dimarts 11/4.

 

Com sempre, qualsevol dubte o questió al respecte, podeu contactar amb nosaltres via mail (ecatletisme@gmail.com o ucatletisme@gmail.com) o presencialment a l'oficina del club en horari de dilluns a dijous de 17:30 a 19:30 – dimarts i dimecres de 8:30 a 12:30, dijous de 8:30 a 11:30.

Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris