Abril/Maig 2023 - #NewsletterECA

 

BUTLLETÍ V - Abril/Maig 2023
Benvolgudes families, ben endinsats ja el tercer i últim trimestre d'aquesta temporada, entre entrenaments i competicions, no hem pogut passar nova informació, tot i això, us portem de nou una nova newsletter amb un breu resum del que ha estat l'inici del 3er trimestre així com tot el que ens depara un mes de maig molt intens:
  • Resum del mes d'Abril
  • Calendari de competicions Maig 2023
  • Informació CAMPUS UCAtletisme 2023
  • Reserva de plaçes ECAtletisme 2023-24

RESUM ABRIL 2023

Despres d'acabar el segon trimestre amb les jornades prèvies del campionat de catalunya de relleus de promoció on vam presentar equips en totes les categoríes i un cop feta la setmana de descans de setmana santa, el terçer trimestre començava amb molta força amb la primera jornada dels controls de promoció de la Federació Catalana d'Atletisme.

Va ser una jornada especial ja que vam decidir predre la iniciativa d'organitzarla amb l'objectiu que tots els nens i nenes de l'escola que encara no haguessin trencat el gel de la competició ho fessin a casa, que sempre es una mica mes facil. La jornada va ser un èxit i durant tot el dia molts atletes de l'escola i d'altres escoles de catalunya van gaudir de la primera competició de promoció d'aire lliure de la temporada 2023 a Santa Coloma de Gramenet.

Un cop trencat el gel a casa, la temporada i les competicions han seguit. El seguent cap de setmana vam tenir representació a Serrahima i al Trofeu Pratenc i aquest passat cap de setmana atletes sub16 competint a tarragona (control territorial de proves combinades) i a Vilanova (3a jornada control de promoció i campionat de catalunya de marxa de promoció).

CALENDARI DE COMPETICIONS MARÇ 2023

Un cop superats els primers controls d'aire lliure de la temporada, els seguents objectius dins de la programació passen pels campionats de catalunya de clubs de promoció (S10-12-14-16) on s'han presentat estats de marques per a totes les categoríes i restem a la espera de la publicació dels clubs classificats.



Paral·lelament, seguirem assistint als diferents controls de promoció organitzats arreu de catalunya (Cornella 13-14/5, Mataró 27/5 o Castellar 28/5) amb l'objectiu que els nois i noies puguin iniciar-se en la competició o, en cas de ja ser habituals, intentar millorar les seves marques amb l'objectiu de classificar-se en el màxim nombre de proves possibles de cara a les jornades prèvies dels respectius campionats de catalunya.

Recordem que podeu consultar amb mes detall els diferents reglaments, resultats i dates de les properes competicions en les que participarem en el calendari que teniu disponible en el seguent enllaç:

Calendari de competicions ECA Temporada 2023

CAMPUS UCAtletisme 2023

Com cada any, durant l'ultima setmana de Juny i el mes de Juliol, organitzem al camp d'Atletisme Antonio Amoros el campus d'estiu UCAtletisme, on tots aquells nens i nenes que vulguin gaudir de les vacances d'estiu practicant les diferents disciplines de l'atletisme a més a més d'altres esports i activitats a l'aire lliure podràn fer-ho de la mà dels nostres monitors i monitores.


El campus es realitzarà de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 durant l'ultima setmana de juny (26-30/6) i les setmanes del mes de juliol (3-7/7, 10-14/7, 17-21/7 i 24-28/7).

Preus:

  • 1/2 setmanes: 85€/Setmana
  • 3/4 setmanes: 80€/Setmana
  • 5 setmanes: 340€
Amb descomptes no acumulables del 15% si el nen o nena pertany a l'ECA durant la temporada 2022-23, del 10% si el pare/mare/avi/avia es soci de la UCA durant la temporada 2023, i del 5% si el nen o nena ja va participar a l'edició 2022 o si es presenta la documentació de família monoparental.

Durant les properes setmanes anirem donant mes informació sobre els continguts de les diferents setmanes així com de les sortides i activitats que realitzarem al llarg d'aquesta edició. Esteu atents a les novetats a traves de la web o de les xarxes socials de l'escola!

Finalment, pel que fa a les inscripcions, ja es troben obertes de forma presencial a l'oficina del club o telemàticament a través del seguent formulari (el podeu trobar també a la web del club).

Formulari d'inscripció Campus 2023

Reserva de plaça ECAtletisme 2023-24

Finalment, aproximant-nos ja al final d'aquest curs 2022-23, informem que durant les properes setmanes s'obrirà el període de pre-inscrició de cara al curs 2023-24. D'aquesta manera, totes aquelles families que estiguin interessades reservar la plaça per a la vinent temporada i no quedar-vos sense, esteu atents a les properes comunicacions!

Com sempre, qualsevol dubte o questió al respecte, podeu contactar amb nosaltres via mail (ecatletisme@gmail.com o ucatletisme@gmail.com) o presencialment a l'oficina del club en horari de dilluns a dijous de 17:30 a 19:30 – dimarts i dimecres de 8:30 a 12:30, dijous de 8:30 a 11:30.

Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris