Reserva de plaça curs 2023-2024 Escola Colomenca d'Atletisme

 

Benvolgudes famílies, un cop finalitzada la temporada, el mes de juny i el període intern de reserva de plaça, obrim el període de reserva de plaça per la temporada 2023-2024 per a tots aquells que vulguin asegurar la seva plaça a l'escola de cara a la temporada vinent hagin format part o no de l'escola durant l'ultim curs.

Durant el mes de juliol ja tenim un total de 180 reserves realitzades, pel que recomanem que si no us voleu quedar sense plaça pel curs vinent us afanyeu en realitzar la vostra reserva!!

A continuació adjuntem el seguent cuadre on podeu consultar, horaris, grups i preus de l'Escola Colomenca d'Atletisme de cara a la temporada 2023-2024:Tots els grups de les diferents categoríes estaràn dirigits per monitors i monitores amb experiència com a atletes del club i formació com a monitors i entrenadors en les diferents disciplines de l'atletisme per tal de transmetre als nens i nenes els fonaments de l'esport i sobretot la passió per la pràctica del mateix!

A més a més, com cada any, la inscripció inclou la llicència federativa per la federació catalana d'atletisme per la temporada 2023-2024 (per noves incripcions no s'activarà fins al gener del 2024) així com dues samarretes d'entrenament de l'escola.

La reserva de plaça te un cost de 30e 
que es descomptaràn del preu total del curs al setembre o es retornaràn en cas de finalment decidir no inscriures després de fer les primeres setmanes de prova (el període de prova per nens i nenes nous serà del 12/09 al 23/09).

Hi han dues maneres de realitzar la reserva de plaça:

  • Online: Omplint el formulari que s'enllaça a continuació.
  • Presencial: Dins de l'horari d'estiu de l'oficina del club (De dimarts a dijous matins 8:00-13:00 i tardes 17:00-19:00).
Un cop realitzada la reserva de qualsevol de les dues maneres, en els seguents dies us arribarà un mail de confirmació de plaça amb la informació necessària per realitzar el pagament de la reserva i així completarla (aquest pagament ha de fer-se abans del 29 de juliol en concepte de reserva. En cas de no completar-se, la plaça esdevindrà lliure per a nous alumnes) on també s'adjuntarà el full d'inscripció i la documentació que s'haurà de portar completa el primer dia de curs.
 
Formulari de reserva de plaça online temporada 2023-2024
Finalment, informar que el primer dia d'activitat de l'ECA 2023-2024 sera:
  • Categories S16-S18 (2023-24): 6/9/2023 (tots els grups)
  • Resta de categoríes: 12/9/2023
Com sempre, qualsevol dubte o questió al respecte, podeu contactar amb nosaltres via mail (ecatletisme@gmail.com o ucatletisme@gmail.com) o presencialment a l'oficina del club ara en horari d'estiu.

Molt bones vacances i ens veiem al setembre amb les piles carregades!!!!


Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris