Tancament Del Període De Reserva De Plaça Curs 2023-2024 I Inici De Temporada 2023-24

 

Benvolgudes famílies, un cop finalitzat el període de reserva de plaçes per la temporada 2023-24, marxem de vacances per acabar de recarregar les piles per començar al setembre amb molta força. Tot i això, us voliem informar d'un parell d'aspectes importants:

  • Tancament del període de reserva de plaçes
  • Modificació de la data d'inici del curs

Tancament del període de reserva de plaçes

Estem molt contents amb les 235 plaçes reservades de cara a la temporada vinent. Molt agraits per la confiança! Per una altre banda, a tots aquells que no hagueu pogut omplir el formulari de reserva, no us preocupeu, al setembre tornarem a obrir les plaçes i seguirem realitzant inscripcions fins a omplir tots els grups!

Per un altre lloc, a totes aquelles famílies que hagueu omplert el formulari pero que encara no hagueu fet el pagament de la reserva, us hem reenviat el correu amb tota la informació necessària per fer el pagament de la reserva així com el full d'inscripció que cal portar omplert el primer dia de curs. D'aquesta manera, si heu rebut el mail per segon cop, deixarem fins al 15/8 per realitzar el pagament (només mitjançant transferencia), un cop superada aquesta data, la plaça esdevindrà lliure de cara al setembre. Tot i aixó, per si no el trobeu, adjuntem la informació a continuació:

Pagament de 30€ que es descomptarà de la quota del curs vinent. Transferència bancària al número de compte BBVA  ES55-0182-0835-23-0201689059.

Full d'inscripció temporada 2023-2024
Modificació de la data d'inici de l'activitat

Tot i que teniem previst iniciar el curs la setmana del 12/09, degut a intervencions de manteniment a la instal·lació, aquesta romandrà tancada pel seu us habitual durant l'ultima setmana d'agost i les dues primeres de setembre.

D'aquesta manera, ens veiem obligats a retrasar l'inici de la temporada al dilluns 18 de Setembre. Tot i això, l'oficina del club obrirà a partir del 5/9 per re-obrir el període d'inscripcions així com per resoldre dubtes. En cas de mes alteracions, us mantindrem constantment informats. Moltes gràcies i disculpeu les molèsties!
Tot i estar de vacances i no ser presencialment a l'oficina, qualsevol dubte o questió al respecte, podeu contactar amb nosaltres via mail (ecatletisme@gmail.com o ucatletisme@gmail.com), estarem pendents i intentarem resoldrel's.

Molt bones vacances i ens veiem al setembre amb les piles carregades!!!!


Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris