Inici de temporada 2023-24

 


Benvolgudes famílies, esperem que hagueu gaudit d'unes molt bones vacances d'estiu i que torneu amb les piles ben carregades per iniciar amb força una nova temporada!

A continuació us informem dels principals aspectes destacats que heu de saber de cara a l'inici de la temporada 2023-24:

  • Modificació de la data habitual d'inici de l'activitat.
  • Grups i Categories de la temporada 2023-24.
  • Documentació a presentar el primer dia de curs.
  • Re-apertura de les inscripcions i període de prova.
Modificació de la data d'inici de l'activitatment

Tot i que teniem previst iniciar el curs la setmana del 12/09, degut a intervencions de manteniment a la instal·lació, aquesta no podrà tenir el seu us habitual durant aquesta setmana. D'aquesta manera, ens veiem obligats a retrasar l'inici de la temporada al DILLUNS 18/9 (Torn de DL-DX) i DIMARTS 19/9 (Torn de DM-DJ). Tot i això, l'oficina del club obrirà a partir del 5/9 per reprendre el període d'inscripcions així com per resoldre tots els dubtes que pogueu tenir.

Tot i que esperem no patir mes modificacions en el calendari d'inici del curs, aquestes gestions no depenen del club mes enlla de la pressió que poguem realitzar als responsables. D'aquesta manera, en cas de patir mes alteracions, us mantindrem constantment informats. Moltes gràcies i disculpeu les molèsties!

Grups i Categories de la temporada 2023-24

Recordem els torns, grups i categoríes en les que s'organitzarà l'escola durant aquesta temporada:

Documentació a presentar el primer dia de curs

El primer dia de curs, tots aquells que hagueu fet la reserva de plaça correctament, haureu de presentar el full d'inscripció degudament complementat i signat juntament amb la documentació requerida en el mateix. En cas de no trobar el document, l'adjuntem a continuació:

Full d'inscripció temporada 2023-2024

Aquells que no hagueu fet la reserva de plaça en el període establert o que us inscriviu per primer cop a l'escola, es molt important que ABANS D'ENTRAR AL GRUP, PASSEU PER L'OFICINA DEL CLUB PER TAL DE FORMALITZAR LA RESERVA I MANTENIR UN CONTROL DELS LLISTATS DE LES DIFERENTS CATEGORIES.

Re-apertura de les inscripcions i període de prova

Tot i haver formalitzat un total de 235 plaçes reservades durant els mesos de juny i juliol, a partir del dimarts 5/9, obrim de nou el període d'inscripcions fins a completar tots els nostres grups desde MINIS fins a SUB18. D'aquesta manera, tots aquells que encara no hagueu realitzat la reserva, afanyeu-vos en fer-ho aquests dies per tal de no quedar-vos sense plaça!

Per un altre lloc, per a tots aquells que volgueu provar per primer cop en un dels nostres grups, com cada any serà possible realitzar una prova gratuita de 2 setamanes abans d'abonar la matricula del curs. Tot i això, com hem comentat anteriorment, es molt important que ABANS D'ENTRAR AL GRUP, PASSEU PER L'OFICINA DEL CLUB PER TAL DE FORMALITZAR LA RESERVA I MANTENIR UN CONTROL DELS LLISTATS DE LES DIFERENTS CATEGORIES.
 

Per qualsevol dubte o questió relacionada amb l'inici dels entrenaments, podeu consultar-nos via mail a través de l'adreça ecatletisme@gmail.com o de forma presencial o per telèfon a la oficina del club a partir del 5 de setembre en els horaris habituals!

AIXÒ COMENÇA!!!!!!!


Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris