Benvolgudes famílies, com vam comunicar a la #NewsletterECA de Novembre, durant aquest mes, volíem posar en marxa una nova comanda de roba de competició del club. 

Recordem que, pels nens i nenes de l'escola, tot i que està permés competir amb la samarreta d'escalfament proporcionada, es recomana adquirir, com a mínim i si no la teniu ja, la samarreta oficial del club per pendre part en les diferents competicions federades en les que participem al llarg de la temporada, unificant així i potenciant la imatge del club en totes les categoríes per igual desde minis fins a absoluts i màsters.

A continuació, adjuntem el catàleg de peces de roba i material del club per la temporada 2023-24:

D'aquesta manera, a partir d'aquesta setmana (dilluns 20/11), posem a la vostra disposició dues formes d'encarregar la equipació oficial del club per la temporada 2023-24:

  • Presencial: A l'oficina del club en l'horari d'atenció habitual
    • De dilluns a dijous de 17:30 a 19:30
    • Dilluns, dimarts i dijous de 8:30 a 12:30, dimecres de 8:30 a 11:30
  • Telemàticament: Através del formulari adjuntat a continuació
Formulari d'encàrreg equipació oficial per la temporada 2023-24

La data límit per encarregar equipacions serà l'11 de desembre de 2023, tot i això, atesos els plaços que ens dona luanvi, en aquest cas, no esperem rebre la comanda fins al mes de gener.

Al rebrela, s'enviarà un correu conforme ha arribat a totes aquelles famílies que hagueu realitzat l'encàrrec per tal de que el pogueu recollir a l'oficina del club.

Com sempre, per qualsevol dubte o questió relacionada, podeu consultar-nos via mail a través de l'adreça ecatletisme@gmail.com o de forma presencial o per telèfon a la oficina del club en els horaris d'atenció habituals!


Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139




Comentaris