Novembre 2023 - #NewsletterECA

 

Benvolgudes famílies, un cop superat aquest explosiu primer mes de temporada ple de novetats en els entrenaments i primeres competicions, tornem amb la #NewsletterECA mensual. Com sempre, a través d'aquesta, informarem de tota la informació indispensable que les famílies heu de conèixer de cara a les setmanes seguents (competicions, events de l'escola, informació rellevant...).

D'aquesta manera, de cara al mes de Novembre de 2023, us portem la seguent informació destacada que necessiteu conèixer:

  • Competicions: Resum d'aquest primer mes i properes dates importants.
    • Campionat de Catalunya de Tardor.
    • 50é Cross Amorós.
    • Concentracions FCA.
  • Nova comanda de roba oficial del club.
  • Loteria del club i cistella de nadal.

Competicions

Tot i haver començat la temporada una setmana més tard del que es habitual, seguint un dels objectius principals d'aquesta temporada, l'escola ha pres part ja en diverses competicions dins del calendari federatiu. Tant com a assistents, com com a organitzadors de dos esdeveniments importants: La segona jornada del campionat de catalunya de tardor i la 50ena edició del Cross Antoni Amorós.

Campionat de catalunya de tardor

El campionat de catalunya de tardor, tot i ser sempre molt d'hora en la temporada, es ja una data fixe remarcada en el nostre calendari en els mesos d'octubre i novembre per les categoríes de promoció. Una molt bona oportunitat per agafar ritme i embrenzida desde un bon inici per afrontar amb força la resta de competicions de la temporada.

Durant el mes d'octubre s'han celebrat les dues primeres jornades, la primera al Prat de Llobregat (7/10/23) i la segona a casa organitzada per nosaltres (14/10/23). En ambdues amb molt bona participació per part de l'escola amb mes de 80 atletes de les diferents categoríes prenent part en ambdúes jornades.

Després d'unes setmanes de descans en les que hem aprofitat per pendre part en competicions d'altres tipus, els seguents dos caps de setmana reprenem el campionat de catalunya de tardor amb les dues últimes jornades: la 3a aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú i l'última a Gavà el proper cap de setmana.

50é Cross Antonio Amorós

Fora de la pista, aquest primer mes de la temporada també s'ha disputat la 50ena edició del cross de casa, el cross Antonio Amorós, en el qual han pres part mes de 100 atletes de l'escola entre les categoríes minis i sub18!

Podeu consultar les classificacions i les primeres imatges en el seguent enllaç:

Classificacions i imatges 50é Cross Amorós

Recordeu que els monitors i monitores passen informació setmanal sobre les properes competicions a través dels grups de whatsapp de les diferents categoríes, parleu amb ells per a que us afegeixin si encara no hi sou!

Paral·lelament, podeu consultar el calendari general de competicions en les que participarà l'escola seguint el seguent enllaç:
 
Calendari de competicions ECAtletisme

Concentracions FCA

Per últim, remarcar que el comité tècnic de la federació catalana d'atletisme, concretament el sector de salt d'alçada i de triple i llargada, han convocat com a atletes en seguiment en categoría sub16 i sub18, al Pau Carnicer i a Carlos Rodríguez respectivament, pels seus resultats destacats durant la temporada anterior! Les concentracions es realitzaràn al CAR de Sant Cugat el proper 18/11.

Nova comanda de roba del Club

Tot i que durant el mes d'octubre desde l'escola ja vam repartir les samarretes d'entrenament de la temporada 2023-24, durant el mes de novembre, de la mateixa manera que es va realitzar l'any anterior, desde el club està previst realitzar una nova comanda de roba del club: Equipacions de competició, chandalls i samarretes d'escalfament, motxilles, anoraks...

Recordem que, pels nens i nenes de l'escola, tot i que està permés competir amb la samarreta d'escalfament proporcionada, es recomana adquirir com a mínim, si no la teniu ja, la samarreta oficial de competició del club per pendre part en les diferents competicions federades en les que participem al llarg de la temporada, unificant així i potenciant la imatge del club en totes les categoríes per igual desde minis fins a absoluts i màsters.

D'aquesta manera, durant el mes de novembre, a través dels grups de whatsapp i diferents víes de comunicació del club i de l'escola, farem arribar més informació al respecte (catàleg, preus, talles...), així com un formulari a través del cual realitzar la comanda de forma telemàtica. També es podrà demanar informació i fer comandes presencialment a l'oficina del club en horari de secretaría.

Estigueu atents!!!

Lotería del Club i Sorteig Cistella de Nadal

Per últim, recordar que, com cada any, el club disposa de talonaris de lotería per vendre. Els podeu adquirir a l'oficina del club en horari de secretaría. Cada talonari consta de 20 paperetes i per cadascún que es vengui, s'aconseguirà un número per participar en el sorteig de 60 euros en material esportiu. Quans més talonaris venuts, mes possibilitats de que toqui!

De la meteixa manera, el club també sortejarà una cistella de nadal. Per participar es poden adquirir números a l'oficina del club per 2 euros. El dia 19/12, a partir dels resultats del sorteig de la 11, el número que coincideixi amb les dues últimes xifres serà el que obtingui la cistella.

Per qualsevol dubte o questió relacionada amb l'inici dels entrenaments, podeu consultar-nos via mail a través de l'adreça ecatletisme@gmail.com o de forma presencial o per telèfon a la oficina del club en els horaris habituals!


Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris