Inici del període obert de reserva de plaça 2024-25

 

Benvolgudes famílies, informem que, un cop finalitzat el període intern de reserva de plaça per a les famílies que ja formen par de l'escola; des de l'1 de juliol, es troba obert un nou formulari per a tothom que vulgui reservar la seva plaça per la temporada vinent.

Informació i reserva de plaça temporada 2024-25.

Recordem que la reserva de plaça, tindrà un cost de 30e que es descomptaràn de la matrícula al formalitzar la inscripció al setembre. En cas de reservar una plaça i no formalitzar la inscripció, el cost de la reserva no es retornarà.

A continuació, us compartim els grups, horaris i preus de l'ECA per la temporada vinent, així com el link al formulari de reserva de plaça exclusiu per a famílies que ja formeu par de l'escola.

Us podem informar també ja de la data d'inici de l'activitat de l'escola:

  • Categories S16-S18: Dijous 12/9
  • Resta de categories: 
    • Torn Dll-Dx: Dilluns 16/9
    • Torn Dm-Dj: Dimarts 17/9

Un cop completat el formulari, en els seguents dies, rebreu un correu de confirmació conforme totes les dades estàn correctament introduides i la reserva de plaça s'ha realitzat correctament. En el mateix, us adjuntarem el full d'inscripció que haureu de portar omplert i amb la documentació requerida el primer dia de curs al setembre.

Recordem també que el període de reserva de plaça finalitzará el dia 28/7, en cas de no haver formalitzat la reserva abans d'aquesta data, caldrà esperar a l'inici de l'activitat oficial sempre i quan encara quedin plaçes lliures.

Formulari de pre-inscripció temporada 2024-25

**Destaquem el canvi d'horaris i torns de la categoría S16 i S18 (anys 2011-2010-2009-2008), els quals passaràn d'entrenar tres, a cuatre dies setmanals en els seguents torns:

  • Torn 1: Dilluns-Dimarts-Dijous-Divendres
  • Torn 2: Dimarts-Dimecres-Dijous-Divendres

Informem tambe que, en aquest primer període, hem rebut 159 reserves de plaça, un 10% mes que en el primer període de l'any anterior. Així doncs, recomanem que, en cas que estigueu interessats en seguir formant part de l'escola l'any vinent, formalitzeu la reserva per assegurar-vos la vostra plaça i anar-vos de vacances tranquils en aquest sentit!!

De la mateixa manera, si teniu amics o familiars que puguin estar interessats, no dubteu en fer-lis arribar aquesta informacio

Per qualsevol dubte o questió relacionada amb el contingut d'aquesta newsletter, podeu consultar-nos via mail a través de l'adreça ecatletisme@gmail.com o de forma presencial o per telèfon a la oficina del club en els horaris habituals!

Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme

Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris