Inici del temporada 2024-25

Benvolgudes famílies, esperem que hagueu gaudit d'unes bones vacances i carregat piles per afrontar una nova temporada plena d'ilusió i atletisme. Com vam informar en les últimes newsletters del mes de juliol l'activitat de l'escola es rependrà al més de Setembre, així mateix, a continuació, us portem la informació més rellevant que heu de teni en compte al respecte!

Reserva de plaça i apertura del període d'inscripció per la temporada 2024-25.

Com molts sabeu, durant els mesos de juny i juliol, va estar obert l'habitual període de reserva de plaça per la temporada 2024-25. En primer lloc per a tots aquells que ja formaveu part de l'escola i, seguidament, per a tothom que volgués assegurar-se un plaça en l'escola per la nova temporada, tingués o no experiència prèvia amb nosaltres. Un any mes, la reserva de plaça va ser un èxit i vam rebre un total de 231 peticions durant els dos mesos que va estar oberta, més d'un 50% de les places totals disponibles!!

Per a aquells/es que NO vau realitzar la reserva de plaça o noves inscripcions:

Un cop tancat el període de reserva de plaça a finals de juliol i després d'un més d'agost de vacances, el dia 3 de Setembre, s'obrirà definitivament el període d'inscripció per la temporada 2024-25. Així mateix, a tots aquells que NO vau poder fer la reserva, recomanem que formalitzeu la vostra inscripció quan abans possible per tal de no quedar-vos sense plaça en el vostre grup. En aquest cas, la inscripció es realitzarà únicament de forma presencial a l'oficina del club en els horaris establerts.

Es molt important que, ABANS D'ENTRAR AL GRUP, PASSEU PER L'OFICINA DEL CLUB PER TAL DE COMPROVAR LA DISPONIBILITAT DE LA PLAÇA I MANTENIR UN CONTROL DELS LLISTATS DE LES DIFERENTS CATEGORIES. El període d'inscripció es mantindrà obert fins a assolir el límit de plaçes disponibles en cada grup, a partir de llavors, s'obrirà una llista d'espera per accedir als mateixos.

Per a aquells/es que SI vau realitzar la reserva de plaça:

Recordar també que, per a tots aquells que SI vau formalitzar la reserva de plaça, independentment de si ja formaveu part o no de l'escola durant les temporades anteriors, el primer dia d'activitat, cada noi o noia haurà de portar degudament omplert i signat el full d'inscripció que s'adjuntava al correu de confirmació juntament amb una foto de carnet actualitzada. A continuació, adjuntem de nou aquesta documentació per si alguns de vosaltres no la vau rebre correctament en el correu de confirmació. 

Aquesta documentació s'entregarà als corresponents monitors/es.
 Al entregar-la, formalitzareu de manera definitiva la inscripció per la nova temporada i només restarà fer el pagament corresponent (anual o trimestral), el qual es realitzarà a finals de setembre i d'on es descomptaran els 30e que ja vau abonar al fer la reserva.

Full d'inscripció temporada 2024-25

Inici de l'activitat de l'ECA.

L'activitat de l'escola per les diferents categoríes s'iniciarà en les següents dates:

  • Categories S16-S18: Dijous 12/9
  • Resta de categories: 
    • Torn Dll-Dx: Dilluns 16/9
    • Torn Dm-Dj: Dimarts 17/9

A continuació, us compartim també els grups, horaris i preus de l'ECA per la temporada vinent en funció de la respectiva categoría:

**Destaquem el canvi d'horaris i torns de la categoría S16 i S18 (anys 2011-2010-2009-2008), els quals passaràn d'entrenar tres, a cuatre dies setmanals en els seguents torns:

  • Torn 1: Dilluns-Dimarts-Dijous-Divendres
  • Torn 2: Dimarts-Dimecres-Dijous-Divendres

Per qualsevol dubte o questió relacionada amb el contingut d'aquesta newsletter, podeu consultar-nos via mail a través de l'adreça ecatletisme@gmail.com o de forma presencial o per telèfon a la oficina del club en els horaris habituals!

Coordinació Escola Colomenca d'Atletisme

Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
 Podeu contactar per mail a ecatletisme@gmail.com o al telefon 935169139

Comentaris